ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ EKONOMI BOLUMU KAYMOS’U ZİYARET ETTİ

Ekonomi 27.09.2016 - 18:34, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2607+ kez okundu.
 

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ EKONOMI BOLUMU KAYMOS’U ZİYARET ETTİ

Kısa adı KAYMOS olan Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği; Amerika Birleşik Devletleri ile ticari
    Kısa adı KAYMOS olan Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği; Amerika Birleşik Devletleri ile ticari ilişkilerin ilerlemesi ve ihracatın arttırılması konusunda fikir ve önerilerini paylaştı.   Ankara’da bulunan Amerika Büyükelçiliğinden Ekonomist Masha Kotkin ile Ece Deliormanlı, Kayseri’nin lokomotif imalat sektörü mobilya hakkında bilgi almak için KAYMOS’u ziyaret ettiler.   KAYMOS Yönetimi’nden 3 yönetim kurulu üyesinin bulunduğu görüşmede; Kaymos  Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci; üyeler ve Ur-Ge projelerinde yer alan firmalar ile birlikte Amerika’da bulunan Mobilya fuarlarına ziyaretçi ve katılımcı olarak katılmayı istediklerini belirterek, Büyükelçilik’ten aynı şekilde ikili görüşmelerde gerçek alıcılar ile buluşmak için destek talebinde bulundu. Halihazırda ülkemizin çok önemli günlerden geçtiğini, yabancı yatırımcının dış basından takip ettiği Türkiye'yi, gelip yerinde görmeleri gerektiğini, ülkemizin yatırım için uygun olduğunu ve siyasi istikrarın halkın iradesi ile yeniden sağlandığı bilgilerini paylaştı. Ülke ekonomisinin, alınan ekonomik kararlar çerçevesinde ilerlediğini ve Moody’s’in açıkladığı Türkiye kredi notunun düşürülmesinin siyasi olabileceği, bu gibi kuruluşların Türkiye ekonomisinin güçlülüğü konusunda her zaman yanıldıklarını belirtti. Başkan Yakup Deveci güçlü müttefikimiz Amerika Birlesik Devletleri ile olan dostluğumuz ve işbirlikteliğimiz ekonomik ve ticari anlamda da daha iyi noktalara gelmesinde herkes üzerine düşeni yapması gerektiğini ve her iki tarafın da yapacağından şüphe duymadıklarını ifade etti.   Büyükelçilik yetkilileri, İkili işbirliklerini arttırmak, ekonominin nabzını tutmak amacıyla Kayseri’ye gerçekleştirilen ziyaret sonrasında, Büyükelçiliğin ekonomik işbirliğinin ilerlemesi amacıyla çalışmalarını devam ettireceği bilgisi verildi.
Kısa adı KAYMOS olan Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği; Amerika Birleşik Devletleri ile ticari
 
 
Kısa adı KAYMOS olan Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği; Amerika Birleşik Devletleri ile ticari ilişkilerin ilerlemesi ve ihracatın arttırılması konusunda fikir ve önerilerini paylaştı.
 
Ankara’da bulunan Amerika Büyükelçiliğinden Ekonomist Masha Kotkin ile Ece Deliormanlı, Kayseri’nin lokomotif imalat sektörü mobilya hakkında bilgi almak için KAYMOS’u ziyaret ettiler.
 
KAYMOS Yönetimi’nden 3 yönetim kurulu üyesinin bulunduğu görüşmede; Kaymos  Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci; üyeler ve Ur-Ge projelerinde yer alan firmalar ile birlikte Amerika’da bulunan Mobilya fuarlarına ziyaretçi ve katılımcı olarak katılmayı istediklerini belirterek, Büyükelçilik’ten aynı şekilde ikili görüşmelerde gerçek alıcılar ile buluşmak için destek talebinde bulundu. Halihazırda ülkemizin çok önemli günlerden geçtiğini, yabancı yatırımcının dış basından takip ettiği Türkiye'yi, gelip yerinde görmeleri gerektiğini, ülkemizin yatırım için uygun olduğunu ve siyasi istikrarın halkın iradesi ile yeniden sağlandığı bilgilerini paylaştı. Ülke ekonomisinin, alınan ekonomik kararlar çerçevesinde ilerlediğini ve Moody’s’in açıkladığı Türkiye kredi notunun düşürülmesinin siyasi olabileceği, bu gibi kuruluşların Türkiye ekonomisinin güçlülüğü konusunda her zaman yanıldıklarını belirtti. Başkan Yakup Deveci güçlü müttefikimiz Amerika Birlesik Devletleri ile olan dostluğumuz ve işbirlikteliğimiz ekonomik ve ticari anlamda da daha iyi noktalara gelmesinde herkes üzerine düşeni yapması gerektiğini ve her iki tarafın da yapacağından şüphe duymadıklarını ifade etti.
 
Büyükelçilik yetkilileri, İkili işbirliklerini arttırmak, ekonominin nabzını tutmak amacıyla Kayseri’ye gerçekleştirilen ziyaret sonrasında, Büyükelçiliğin ekonomik işbirliğinin ilerlemesi amacıyla çalışmalarını devam ettireceği bilgisi verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.