HACILAR ÜLKÜ OCAKLARIN'DAN MUHTEŞEM 29 EKİM KUTLAMASI

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2016 - 12:27, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1170+ kez okundu.
 

HACILAR ÜLKÜ OCAKLARIN'DAN MUHTEŞEM 29 EKİM KUTLAMASI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan HACILAR Ülkü Ocakları tarafından
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan HACILAR Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen fener alayı renkli görüntülere sahne oldu. Hacılar meydanı ve Hacılar Ptt arasında yapılan yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerinde meşalelerle cadde boyunca yürüyen Ülkü Ocakları mensubu çok sayıda genç ve vatandaşlar, Türk bayrağı eşliğinde marşlar söyledi. Fener alayına Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Aytaç GEZİCİ ,MHP Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu ,İlçe Ocak başkaları ve teşkilatları yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.   Marşların söylendiği fener alayı yürüyüşü Hacılar Cumhuriyet Meydan’ın da  son buldu. Program kapsamında İstiklal marşı okunduktan sonra konuşma yapan Hacılar Ülkü Ocakları Başkanı Uğur ABRAVCI “Bu sene 3.sünü düzenlediğimiz yürüyüşümüze katılan İl Başkanımız Aytaç GEZİCİ’ye ,MHP Hacılar İlçe Başkanımız Mustafa BALOĞLU’na  İlçe Ocak başkanlarımıza ,İlçe teşkilatlarımıza ve  vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. Daha sonra konuşma yapan MHP Hacılar İlçe Başkanı Mustafa BALOĞLU “Hacılar Ülkü Ocakları Başkanı sayın Uğur ABRAVCI başta olmak üzere daha sonra  tüm teşkilatına teşekkür ederim” dedi. Programda  Şiir okuyan Türkmen Bir kız çocuğu büyük  ilgi gördü.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan HACILAR Ülkü Ocakları tarafından

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan HACILAR Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen fener alayı renkli görüntülere sahne oldu. Hacılar meydanı ve Hacılar Ptt arasında yapılan yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerinde meşalelerle cadde boyunca yürüyen Ülkü Ocakları mensubu çok sayıda genç ve vatandaşlar, Türk bayrağı eşliğinde marşlar söyledi. Fener alayına Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Aytaç GEZİCİ ,MHP Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu ,İlçe Ocak başkaları ve teşkilatları yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Marşların söylendiği fener alayı yürüyüşü Hacılar Cumhuriyet Meydan’ın da  son buldu. Program kapsamında İstiklal marşı okunduktan sonra konuşma yapan Hacılar Ülkü Ocakları Başkanı Uğur ABRAVCI “Bu sene 3.sünü düzenlediğimiz yürüyüşümüze katılan İl Başkanımız Aytaç GEZİCİ’ye ,MHP Hacılar İlçe Başkanımız Mustafa BALOĞLU’na  İlçe Ocak başkanlarımıza ,İlçe teşkilatlarımıza ve  vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra konuşma yapan MHP Hacılar İlçe Başkanı Mustafa BALOĞLU “Hacılar Ülkü Ocakları Başkanı sayın Uğur ABRAVCI başta olmak üzere daha sonra  tüm teşkilatına teşekkür ederim” dedi. Programda  Şiir okuyan Türkmen Bir kız çocuğu büyük  ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.