BAŞKAN EKİCİ, KAYSO YENİ YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

Gündem 07.11.2016 - 12:09, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1715+ kez okundu.
 

BAŞKAN EKİCİ, KAYSO YENİ YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kayseri Sanayi Odası
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kayseri Sanayi Odasında gerçekleşen ve KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ve Mimarsinan OSB Yömetim Kurulu Başkanı ve KAYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Oğuzbaş’ın da katıldığı ziyarette konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Belediye Başkanımız Doğan Ekici’nin nazik ziyaretinden dolayı memnun olduk. Biz 12 yıldır mevcut yönetimin içerisindeyiz. Yeni bir başlangıç yaparak ve şehrimizde bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerinde çalışarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya gayrete göstereceğiz.” dedi. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise KAYSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmelerinden dolayı Başkan Büyüksimitci'yi tebrik ederek, “Bundan sonraki süreçte belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kayseri Sanayi Odası


Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kayseri Sanayi Odasında gerçekleşen ve KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan ve Mimarsinan OSB Yömetim Kurulu Başkanı ve KAYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Oğuzbaş’ın da katıldığı ziyarette konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Belediye Başkanımız Doğan Ekici’nin nazik ziyaretinden dolayı memnun olduk. Biz 12 yıldır mevcut yönetimin içerisindeyiz. Yeni bir başlangıç yaparak ve şehrimizde bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerinde çalışarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya gayrete göstereceğiz.” dedi.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise KAYSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmelerinden dolayı Başkan Büyüksimitci'yi tebrik ederek, “Bundan sonraki süreçte belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.