KAYSERİ OSB GENİŞLETİLMİŞ SEKTÖR TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Ekonomi 11.11.2016 - 10:20, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1706+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB GENİŞLETİLMİŞ SEKTÖR TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

“Çelik Kapı – Makine - Metal – İnşaat - Yapı- Cam ve Hırdavat sektörlerine yönelik toplantı gerçekleştirdi
Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde "Sektörel Toplantılar" kapsamında “Çelik Kapı – Makine - Metal – İnşaat - Yapı- Cam ve Hırdavat sektörlerine yönelik toplantı gerçekleştirildi.Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (Kayseri OSB) gerçekleştirilen toplantıda Çelik Kapı – Makine - Metal – İnşaat - Yapı- Cam ve Hırdavat sektörlerinin temsilcileri sorunlarını, çözüm önerilerini ve yeni yapılabilecek projeleri değerlendirdi. Toplantının açılışında konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Güçlü bir kümenin parçası olan işletme, tek başına hareket eden işletmelerden daha hızlı büyür. Çünkü güçlü bir küme, bir işletmenin en iyi yaptığı işe odaklanmasını kolaylaştırır. Ayrıca uzman tedarikçilerin, uzman işgücünün ve destek kuruluşlarının olması da işletmenin rekabetçi konumunda ilerlemesine olanak sağlar. Bu nedenle birlik beraberlik içerisinde hep birlikte sanayimizi ve ülkemizi daha ileri seviyelere taşımak için çaba harcamalıyız" dedi. Toplantının son bölümünde Kayseri OSB faaliyetleri ve devam eden projeleri hakkında görsel sunum yapan Nursaçan, sunumun sonunda kümelenme çalışmalarının devam edeceğini belirterek, sanayicilere bol ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu.
“Çelik Kapı – Makine - Metal – İnşaat - Yapı- Cam ve Hırdavat sektörlerine yönelik toplantı gerçekleştirdi

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde "Sektörel Toplantılar" kapsamında “Çelik Kapı – Makine - Metal – İnşaat - Yapı- Cam ve Hırdavat sektörlerine yönelik toplantı gerçekleştirildi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (Kayseri OSB) gerçekleştirilen toplantıda Çelik Kapı – Makine - Metal – İnşaat - Yapı- Cam ve Hırdavat sektörlerinin temsilcileri sorunlarını, çözüm önerilerini ve yeni yapılabilecek projeleri değerlendirdi.

Toplantının açılışında konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Güçlü bir kümenin parçası olan işletme, tek başına hareket eden işletmelerden daha hızlı büyür. Çünkü güçlü bir küme, bir işletmenin en iyi yaptığı işe odaklanmasını kolaylaştırır. Ayrıca uzman tedarikçilerin, uzman işgücünün ve destek kuruluşlarının olması da işletmenin rekabetçi konumunda ilerlemesine olanak sağlar. Bu nedenle birlik beraberlik içerisinde hep birlikte sanayimizi ve ülkemizi daha ileri seviyelere taşımak için çaba harcamalıyız" dedi.

Toplantının son bölümünde Kayseri OSB faaliyetleri ve devam eden projeleri hakkında görsel sunum yapan Nursaçan, sunumun sonunda kümelenme çalışmalarının devam edeceğini belirterek, sanayicilere bol ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.