BAKAN ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN EKİCİ’YE TAM DESTEK

Gündem 11.11.2016 - 13:53, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1513+ kez okundu.
 

BAKAN ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN EKİCİ’YE TAM DESTEK

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret ederek
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret ederek Hacılar'da yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye kentsel dönüşüm projesinde gerçekleştirilen çalışmaları ve ilçeye yapılacak olan projeler konusunda bilgiler aktardı. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü; "Sayın Bakanımızın tecrübelerinden faydalanmak, Hacılar’da ki hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatmak için kendilerini ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza, İlçemizde gerçekleştirdiğimiz en önemli projelerden birisi olan Kentsel Dönüşüm projesinde geldiğimiz son durum hakkında bilgi aktardık. Kendileri, bu projenin başından itibaren desteklerini esirgemediler. Bu görüşmede Sayın Bakanımız bundan sonra da Hacılar için Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ziyaretlerinden dolayı Başkan Ekici’ye teşekkür etti.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret ederek

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret ederek Hacılar'da yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye kentsel dönüşüm projesinde gerçekleştirilen çalışmaları ve ilçeye yapılacak olan projeler konusunda bilgiler aktardı. Başkan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü;

"Sayın Bakanımızın tecrübelerinden faydalanmak, Hacılar’da ki hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatmak için kendilerini ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza, İlçemizde gerçekleştirdiğimiz en önemli projelerden birisi olan Kentsel Dönüşüm projesinde geldiğimiz son durum hakkında bilgi aktardık. Kendileri, bu projenin başından itibaren desteklerini esirgemediler. Bu görüşmede Sayın Bakanımız bundan sonra da Hacılar için

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ziyaretlerinden dolayı Başkan Ekici’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.