HACILAR CHP İLÇE BİNASINI KUNDAKLAYAN SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2016 - 19:21, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1215+ kez okundu.
 

HACILAR CHP İLÇE BİNASINI KUNDAKLAYAN SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Hacılar İlçe binasında çıkan yangının kundaklama olduğu kesinleşti,
Cumhuriyet Halk Partisi Hacılar İlçe binasında çıkan yangının kundaklama olduğu kesinleşti, Kundakçı suçunu itiraf etti.Dün gece CHP Hacılar İlçe Başkanlığı'nda çıkan yangınla ilgili "şüpheli" olarak gözaltına alınan 1992 doğumlu Nazmi A., İlk ifadesinde parti binasının bulunduğu işhanının altındaki dükkanın camına ve ilçe meydanında bulunan çeşmeye yazılar yazdığını ı itiraf ederken kundaklama olayı yapmadığını söylüyordu. Sprey boya ile yazı yazarken güvenlik kameralarına yakalanan Nazmi A. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde kundaklama olayını gerçekleştirdiğini itiraf etti. Nazmi A isimli kundakçının ifadesinde Hacılar ilçesinde bulunan bir benzin istasyonundan bidonla 5 litrelik benzin aldığını ve ilçe binasını kundaklandığını beyan ettiği de belirtildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Hacılar İlçe binasında çıkan yangının kundaklama olduğu kesinleşti,

Cumhuriyet Halk Partisi Hacılar İlçe binasında çıkan yangının kundaklama olduğu kesinleşti, Kundakçı suçunu itiraf etti.
Dün gece CHP Hacılar İlçe Başkanlığı'nda çıkan yangınla ilgili "şüpheli" olarak gözaltına alınan 1992 doğumlu Nazmi A., İlk ifadesinde parti binasının bulunduğu işhanının altındaki dükkanın camına ve ilçe meydanında bulunan çeşmeye yazılar yazdığını ı itiraf ederken kundaklama olayı yapmadığını söylüyordu.


Sprey boya ile yazı yazarken güvenlik kameralarına yakalanan Nazmi A. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde kundaklama olayını gerçekleştirdiğini itiraf etti.


Nazmi A isimli kundakçının ifadesinde Hacılar ilçesinde bulunan bir benzin istasyonundan bidonla 5 litrelik benzin aldığını ve ilçe binasını kundaklandığını beyan ettiği de belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.