İKİNCİ KENTSEL DÖNÜŞÜM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gündem 13.12.2016 - 10:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1710+ kez okundu.
 

İKİNCİ KENTSEL DÖNÜŞÜM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Hacılar Belediyesi, Aşağı ve Orta Mahalleler de planlanan kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek
Hacılar Belediyesi, Aşağı ve Orta Mahalleler de planlanan kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla ikinci kez toplantı düzenledi. Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi vermek, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlemek amacıyla ikinci kez bilgilendirme toplantısı düzenledi. Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve hak sahipleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye gelen Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan konuşmasına İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerimize ve vatandaşlara Allah’tan Rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileyerek başladı. Özdoğan sözlerine şöyle devam etti “Kentsel dönüşüm Hacılarımız için olmazsa olmazımız. Bu konuda tüm vatandaşlarımız da hem fikirdir. Kentsel dönüşüm projesini bu safhaya getirmek bir buçuk yılımızı aldı. Bu proje ile Hacılar daha çok devlet yatırımı alacak. Hacılar yeniden yapılanacak. Birlikte daha güzel bir Hacılar için çalışacağız”  Daha sonra kürsüye gelen Hacılar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman ise 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun çerçevesinde, kentsel dönüşüm yapılan Hacılar Orta ve Yukarı Mahalle sakinlerine projenin son durumu ve geleceği hakkında detaylı bilgiler aktardı.
Hacılar Belediyesi, Aşağı ve Orta Mahalleler de planlanan kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek

Hacılar Belediyesi, Aşağı ve Orta Mahalleler de planlanan kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla ikinci kez toplantı düzenledi.

Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi vermek, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlemek amacıyla ikinci kez bilgilendirme toplantısı düzenledi. Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri ve hak sahipleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye gelen Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan konuşmasına İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerimize ve vatandaşlara Allah’tan Rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileyerek başladı. Özdoğan sözlerine şöyle devam etti “Kentsel dönüşüm Hacılarımız için olmazsa olmazımız. Bu konuda tüm vatandaşlarımız da hem fikirdir. Kentsel dönüşüm projesini bu safhaya getirmek bir buçuk yılımızı aldı. Bu proje ile Hacılar daha çok devlet yatırımı alacak. Hacılar yeniden yapılanacak. Birlikte daha güzel bir Hacılar için çalışacağız” 

Daha sonra kürsüye gelen Hacılar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ersel Elcuman ise 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun çerçevesinde, kentsel dönüşüm yapılan Hacılar Orta ve Yukarı Mahalle sakinlerine projenin son durumu ve geleceği hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.