HACILAR BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem 07.02.2017 - 11:03, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2629+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinade
Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.  Hacılar Belediye meclis salonunda 2 oturum halinde gerçekleştirilen ve biri ek gündem olmak üzere 7 maddenin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti. Hacılar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısının birinci maddesinde yer alan Aslan Çavuşoğlu’nun 20.01.2017 tarih ve 138 sayılı mahalle olma talebi uygun bulunmayarak reddine oy birliği ile karar verildi.  Gündemin ikinci maddesi ise Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından Hacılar İmar İnşaat A.Ş. ye gerekli ödemenin yapılmasına oy birliği ile karar verildi. Meclis gündeminin üçüncü ve dördüncü maddelerinde yer alan Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisinin kararı ile onaylanan İmar Plan Revizyonunun İmar Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi. Gündemin beşinci maddesinde ise Kentsel Tasarım Müdürlüğünün Uygulama Esaslarının görüşülüp kabul edilmesine oy birliği ile karar verildi. Gündemin altıncı ve yedinci maddeleri de görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.  Hacılar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısının ikinci oturumunda ise 2015 yılı Denetim ve Faaliyet raporları okundu ve İmar Komisyonuna havale edilen 3 ve 4 üncü maddeler yeniden görülerek oyçokluğu ile kabul edildi.  Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Erciyes yolunun Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılacağını söyledi. Başkan Ekici, Hacılar Mezarlığı ile Kayseri Erciyes yolu bağlantısına kadar yeniden yapılacak duble yolun ve mecliste alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinade

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. 
Hacılar Belediye meclis salonunda 2 oturum halinde gerçekleştirilen ve biri ek gündem olmak üzere 7 maddenin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti.
Hacılar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısının birinci maddesinde yer alan Aslan Çavuşoğlu’nun 20.01.2017 tarih ve 138 sayılı mahalle olma talebi uygun bulunmayarak reddine oy birliği ile karar verildi. 
Gündemin ikinci maddesi ise Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından Hacılar İmar İnşaat A.Ş. ye gerekli ödemenin yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Meclis gündeminin üçüncü ve dördüncü maddelerinde yer alan Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisinin kararı ile onaylanan İmar Plan Revizyonunun İmar Komisyonuna havale edilmesine oybirliği ile karar verildi.
Gündemin beşinci maddesinde ise Kentsel Tasarım Müdürlüğünün Uygulama Esaslarının görüşülüp kabul edilmesine oy birliği ile karar verildi.
Gündemin altıncı ve yedinci maddeleri de görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. 
Hacılar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısının ikinci oturumunda ise 2015 yılı Denetim ve Faaliyet raporları okundu ve İmar Komisyonuna havale edilen 3 ve 4 üncü maddeler yeniden görülerek oyçokluğu ile kabul edildi. 
Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Erciyes yolunun Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılacağını söyledi. Başkan Ekici, Hacılar Mezarlığı ile Kayseri Erciyes yolu bağlantısına kadar yeniden yapılacak duble yolun ve mecliste alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.