KAYSERİ OSB’DE SANAYİCİ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ekonomi 20.02.2017 - 11:42, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1709+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB’DE SANAYİCİ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sektörlerin temsilcileri ile
Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sektörlerin temsilcileri ile toplantı gerçekleştirildi. Uygun Çelik Kapı firmasında gerçekleştirilen toplantıya Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü Ali YAPRAK katıldı. Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN tarafından Kayseri OSB  tarafından yürütülen Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ( METEM ), sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacı, alt yapı, çevre- park-bahçe düzenleme, itfaiye, sektörel kümelenme, ARGE-URGE, eğitim, Beyaz Masa,Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Projesi, Güneş Enerji Santrali ( GES ) Projesi, bilgilendirmeye yönelik  faaliyetler  hakkında bilgiler verdi. Daha sonra SGK İl Müdürü Hacı Ali HASGÜL tarafından; sanayicilerimize yönelik getirilen sigorta primi ve diğer devlet destekleri konusunda  detaylı bilgiler verildi ve SGK İl Müdürlüğü olarak  Kayseri OSB Yönetimi ile ortak projeler üzerinde çalışmalarda bulunulduğu ifade edildi.  
Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sektörlerin temsilcileri ile

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sektörlerin temsilcileri ile toplantı gerçekleştirildi.

Uygun Çelik Kapı firmasında gerçekleştirilen toplantıya Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü Ali YAPRAK katıldı.

Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN tarafından Kayseri OSB  tarafından yürütülen Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ( METEM ), sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacı, alt yapı, çevre- park-bahçe düzenleme, itfaiye, sektörel kümelenme, ARGE-URGE, eğitim, Beyaz Masa,Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Projesi, Güneş Enerji Santrali ( GES ) Projesi, bilgilendirmeye yönelik  faaliyetler  hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra SGK İl Müdürü Hacı Ali HASGÜL tarafından; sanayicilerimize yönelik getirilen sigorta primi ve diğer devlet destekleri konusunda  detaylı bilgiler verildi ve SGK İl Müdürlüğü olarak  Kayseri OSB Yönetimi ile ortak projeler üzerinde çalışmalarda bulunulduğu ifade edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.