SEÇMEN KAĞITLARI MUHTARLIKLARDA

Gündem 20.03.2017 - 10:40, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2166+ kez okundu.
 

SEÇMEN KAĞITLARI MUHTARLIKLARDA

16 Nisanda yapılacak olan referandumda oy kullanacak
16 Nisanda yapılacak olan referandumda oy kullanacak olan vatandaşların seçmen kağıtları muhtarlıklarda dağıtımı başladı. Hacılarda oy kullanacak olan vatandaşlar seçmen kâğıtlarını almak için mahalle muhtarlıklarına giderek imza karşılığı seçmen kağıtları alabilecek olan vatandaşlar Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) ait internet sitesine girerek, hangi sandıkta ve hangi numarada oy kullanacaklarını öğrenebileceğini internet sitesi ise https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp Adresinden de öğrenebilecektir.    Seçmen Kağıtları seçim gününe kadar teslim etmesi devam edecek.
16 Nisanda yapılacak olan referandumda oy kullanacak

16 Nisanda yapılacak olan referandumda oy kullanacak olan vatandaşların seçmen kağıtları muhtarlıklarda dağıtımı başladı. Hacılarda oy kullanacak olan vatandaşlar seçmen kâğıtlarını almak için mahalle muhtarlıklarına giderek imza karşılığı seçmen kağıtları alabilecek olan vatandaşlar Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) ait internet sitesine girerek, hangi sandıkta ve hangi numarada oy kullanacaklarını öğrenebileceğini internet sitesi ise https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp Adresinden de öğrenebilecektir.

   Seçmen Kağıtları seçim gününe kadar teslim etmesi devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.