TÜRK DÜNYASI VE TOPLULUKLARI HAFTASI İLÇEMİZDE KUTLANDI

Gündem 24.03.2017 - 10:44, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2468+ kez okundu.
 

TÜRK DÜNYASI VE TOPLULUKLARI HAFTASI İLÇEMİZDE KUTLANDI

Baharın müjdecisi Nevruz’u da içine alan “Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası”
Baharın müjdecisi Nevruz’u da içine alan “Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası” tüm yurtta olduğu gibi Hacılar ilçemizde de kutlandı. Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen programa Hacılar Kaymakamı  Mustafa TEMİZ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan EKİCİ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yunus ÖZSARI, daire amirleri, okul müdürlerinin yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programa ilk olarak saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim okunması ile başlandı.Okul öğrencileri tarafından okunan türkü ve şiirlerin ardından öğrenciler tarafından Türk Dünyası bayraklarının tanıtımı yapıldı. Kaymakam Mustafa TEMİZ’in de katıldığı okçuluk gösterisi ile Türk topluluklarına has gösteriler öğrenciler tarafından sergilendi.TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere Hacılar Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafından madalyalarının takdim edildiği program, açılan Çanakkale ve Türk Dünyası ve Toplulukları sergisinin gezilmesinin ardından pilav ikramıyla sona erdi.
Baharın müjdecisi Nevruz’u da içine alan “Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası”

Baharın müjdecisi Nevruz’u da içine alan “Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası” tüm yurtta olduğu gibi Hacılar ilçemizde de kutlandı. 
Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen programa Hacılar Kaymakamı  Mustafa TEMİZ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan EKİCİ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yunus ÖZSARI, daire amirleri, okul müdürlerinin yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programa ilk olarak saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim okunması ile başlandı.
Okul öğrencileri tarafından okunan türkü ve şiirlerin ardından öğrenciler tarafından Türk Dünyası bayraklarının tanıtımı yapıldı. Kaymakam Mustafa TEMİZ’in de katıldığı okçuluk gösterisi ile Türk topluluklarına has gösteriler öğrenciler tarafından sergilendi.
TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere Hacılar Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafından madalyalarının takdim edildiği program, açılan Çanakkale ve Türk Dünyası ve Toplulukları sergisinin gezilmesinin ardından pilav ikramıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.