HACILAR EMNİYETİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Asayiş 27.03.2017 - 10:44, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1894+ kez okundu.
 

HACILAR EMNİYETİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Hacılar ilçe emniyet müdürlüğü tarafından akşam saatlerinde gerçekleştirilen bir baskında
Hacılar İlçe Emniyet müdürlüğü tarafından akşam saatlerinde gerçekleştirilen bir baskında ilçe sınırları içerisinde yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Hacılar ilçe emniyet yetkililerinin, uzun süredir istihbarat ve teknik takibinde olan ve daha önceden uyuşturucu madde kullanımından sabıkası bulanan şahısların, evlerine akşam saatlerinde yapılan baskında  221 gram eroin, 262 gram esrar, 4 sentetik hap ve 1,1 gram metamfetamin bulundu. Evdeki aramada da uyuşturucu yapımında kullanılan çeşitli malzemeler, biri otomatik 4 adet av tüfeği, 38 fişek, çift namlulu tabanca ve 118 mermi ele geçirdi. Operasyonda  M.K, S.S. ve M.K. yakalanarak gözaltına alındı. İlçe emniyet yetkililerinin özverili çalışmaları sonunda birçok gencin bu zararlı maddelere erişmesi engellendi.
Hacılar ilçe emniyet müdürlüğü tarafından akşam saatlerinde gerçekleştirilen bir baskında

Hacılar İlçe Emniyet müdürlüğü tarafından akşam saatlerinde gerçekleştirilen bir baskında ilçe sınırları içerisinde yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Hacılar ilçe emniyet yetkililerinin, uzun süredir istihbarat ve teknik takibinde olan ve daha önceden uyuşturucu madde kullanımından sabıkası bulanan şahısların, evlerine akşam saatlerinde yapılan baskında  221 gram eroin, 262 gram esrar, 4 sentetik hap ve 1,1 gram metamfetamin bulundu.

Evdeki aramada da uyuşturucu yapımında kullanılan çeşitli malzemeler, biri otomatik 4 adet av tüfeği, 38 fişek, çift namlulu tabanca ve 118 mermi ele geçirdi.
Operasyonda  M.K, S.S. ve M.K. yakalanarak gözaltına alındı. İlçe emniyet yetkililerinin özverili çalışmaları sonunda birçok gencin bu zararlı maddelere erişmesi engellendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.