BOYDAK ANNEMİN BABAMIN ADINI BİLE OKULLARDAN SİLMİŞLER

Yaşam 04.04.2017 - 18:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1548+ kez okundu.
 

BOYDAK ANNEMİN BABAMIN ADINI BİLE OKULLARDAN SİLMİŞLER

En çok Kayseri’de vatan haini olarak görülüyoruz.
     15 Temmuz’daki darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında Boydak kardeşlerin ve ünlü iş adamlarının da yer aldığı davada, tutuksuz sanık  Mustafa Boydak ,dan Kayseri’ye sitem, Yerel basın vatan haini diye yazıyor" Çok daraldığını belirten Boydak," Hacı Boydak, ailemizin de işimizin de patronudur. Kendisi başkanımızdır, halen de öyle kulakları çınlasın. Kayseri Vergi Dairesi vergi rekortmenlerini açıklayamıyor. Çünkü ilk 10’da Boydaklar var. Yıllardır bu böyle ama şimdi Boydaklar kayboldu, şehrin ekonomisi de kayboldu. Artık insanlar vatan haini olarak görüyorlar. En çok Kayseri’de vatan haini olarak görülüyoruz. İstanbul’a gidiyorum, yine eski saygıyı halen gösteriyorlar. Kayseri’de yerel basın, salondaki gazetecileri tenzih ediyorum, onlar objektif ama diğer basın yayın organları sürekli vatan haini olduğumuzu yazıyorlar. Babamızın, annemizin adının olduğu hayırlar yaptık, 6 tane yaptığımız hayır işinden babamızın, annemizin isimleri silinmiş. Artık Boydaklar Kayseri’ye yatırım yapar mı? Sesimizi kesmeden dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum. İşte bağımsız yargı bu" şeklinde konuştu HABER: KAYSERİ OLAY GAZETESİ  
En çok Kayseri’de vatan haini olarak görülüyoruz.

 

 

 15 Temmuz’daki darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında Boydak kardeşlerin ve ünlü iş adamlarının da yer aldığı davada, tutuksuz sanık  Mustafa Boydak ,dan Kayseri’ye sitem, Yerel basın vatan haini diye yazıyor"

Çok daraldığını belirten Boydak," Hacı Boydak, ailemizin de işimizin de patronudur. Kendisi başkanımızdır, halen de öyle kulakları çınlasın. Kayseri Vergi Dairesi vergi rekortmenlerini açıklayamıyor. Çünkü ilk 10’da Boydaklar var. Yıllardır bu böyle ama şimdi Boydaklar kayboldu, şehrin ekonomisi de kayboldu. Artık insanlar vatan haini olarak görüyorlar. En çok Kayseri’de vatan haini olarak görülüyoruz. İstanbul’a gidiyorum, yine eski saygıyı halen gösteriyorlar. Kayseri’de yerel basın, salondaki gazetecileri tenzih ediyorum, onlar objektif ama diğer basın yayın organları sürekli vatan haini olduğumuzu yazıyorlar. Babamızın, annemizin adının olduğu hayırlar yaptık, 6 tane yaptığımız hayır işinden babamızın, annemizin isimleri silinmiş. Artık Boydaklar Kayseri’ye yatırım yapar mı? Sesimizi kesmeden dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum. İşte bağımsız yargı bu" şeklinde konuştu

HABER: KAYSERİ OLAY GAZETESİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.