KİLO MARKET YENİ ŞUBESİNİ ESKİŞEHİR BAĞLARINDA AÇTI

Ekonomi 22.04.2017 - 09:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3081+ kez okundu.
 

KİLO MARKET YENİ ŞUBESİNİ ESKİŞEHİR BAĞLARINDA AÇTI

Kilo market 10. şubesini Eskişehir bölgesinde açtı
  Eskişehir bağları Selçuklu mahallesi Battalgazi bulvarı üzerinde bulunan marketin  açılışına , Melikgazi kaymakamı Erkaya Yırık,  Melikgazi belediye başkanımız Memduh Büyükkılıç, Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici , Ak parti ilçe başkanı Sami Kadıoğlu, ticaret odası. Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, il müftüsü Doç.Dr Şahin Güven davetliler ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kilo market ortaklarından Mehmet Kilci, firma olacaklar büyümeye devam ediyoruz. Burada bugün açılışını yaptığımız mağazamız diğer şubelerimizden biraz farklı, diğer şubelerimizde ağırlıklı olarak gıda satışı yapmaktayız ama şu an açılışını yaptığımız şubemiz en büyük alana sahip şubelerimizden biri biz, bu bölgedeki vatandaşlarımızın  gıdadan giyime, mobilyadan tekstil ve hırdavata bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bir alış veriş merkezi olarak bölge halkının hizmetine sunduk. Ortağım Kemal Olgaç beyle birlikte bundan sonrada firmamızı büyüterek ülke istihdamına da katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi. Açılışta bir konuşma yapan Melikgazi belediye başkanı Memduh Büyükkılıç Kilo marke sahiplerinin yatırımının  bölgemize hayırlı olmasını dilerim Eskişehir bölgesine yapılan bu yatırırım la burada yaşayan vatandaşlarımızın daha kaliteli ve geniş ürün yelpazesine sahip bir alışveriş merkezine daha kavuşmuş oldular. Bu yatırımlarından dolayı Kilo market ailesini tebrik ediyor başarılar diliyorum dedi.   Kayseri il müftüsü Doç.Dr Şahin Güven’in yaptığı duadan sonra protokol tarafından market açılışı gerçekleştirildi. Açılışta mehter takımı bir konser verirken vatandaşlara etli pilav ikramı yapıldı. K
Kilo market 10. şubesini Eskişehir bölgesinde açtı

 

Eskişehir bağları Selçuklu mahallesi Battalgazi bulvarı üzerinde bulunan marketin  açılışına , Melikgazi kaymakamı Erkaya Yırık,  Melikgazi belediye başkanımız Memduh Büyükkılıç, Hacılar belediye başkanı Doğan Ekici , Ak parti ilçe başkanı Sami Kadıoğlu, ticaret odası. Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, il müftüsü Doç.Dr Şahin Güven davetliler ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kilo market ortaklarından Mehmet Kilci, firma olacaklar büyümeye devam ediyoruz. Burada bugün açılışını yaptığımız mağazamız diğer şubelerimizden biraz farklı, diğer şubelerimizde ağırlıklı olarak gıda satışı yapmaktayız ama şu an açılışını yaptığımız şubemiz en büyük alana sahip şubelerimizden biri biz, bu bölgedeki vatandaşlarımızın  gıdadan giyime, mobilyadan tekstil ve hırdavata bütün ihtiyaçlarını karşılayacak bir alış veriş merkezi olarak bölge halkının hizmetine sunduk. Ortağım Kemal Olgaç beyle birlikte bundan sonrada firmamızı büyüterek ülke istihdamına da katkı sağlamaya devam edeceğiz dedi. Açılışta bir konuşma yapan Melikgazi belediye başkanı Memduh Büyükkılıç Kilo marke sahiplerinin yatırımının  bölgemize hayırlı olmasını dilerim Eskişehir bölgesine yapılan bu yatırırım la burada yaşayan vatandaşlarımızın daha kaliteli ve geniş ürün yelpazesine sahip bir alışveriş merkezine daha kavuşmuş oldular. Bu yatırımlarından dolayı Kilo market ailesini tebrik ediyor başarılar diliyorum dedi.   Kayseri il müftüsü Doç.Dr Şahin Güven’in yaptığı duadan sonra protokol tarafından market açılışı gerçekleştirildi. Açılışta mehter takımı bir konser verirken vatandaşlara etli pilav ikramı yapıldı.

K

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.