MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem 03.05.2017 - 11:27, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1900+ kez okundu.
 

MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden
Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Mayıs Ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Mayıs ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti. Toplantıda 2 madde görüşülerek karara bağlandı.Gündemin birinci maddesinde yer alan 2016 Mali Yılı Kesin ve Taşınır Kesin Hesapları görüşülerek, Plan Bütçe Komisyonuna havalesi ve Komisyon raporunun görüşülmesi için 5 Mayıs 2017 Cuma günü saat 13.30’da toplanılmasına oybirliği ile karar edildi.Gündemin son maddesinde yer alan Hacılar Kaymakamlığı İlçe Müftülüğünün 11.04.2017 Tarih ve 96 sayılı tahsis talebi görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Belediye Meclisi tarafından alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Mayıs Ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Mayıs ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti. Toplantıda 2 madde görüşülerek karara bağlandı.
Gündemin birinci maddesinde yer alan 2016 Mali Yılı Kesin ve Taşınır Kesin Hesapları görüşülerek, Plan Bütçe Komisyonuna havalesi ve Komisyon raporunun görüşülmesi için 5 Mayıs 2017 Cuma günü saat 13.30’da toplanılmasına oybirliği ile karar edildi.
Gündemin son maddesinde yer alan Hacılar Kaymakamlığı İlçe Müftülüğünün 11.04.2017 Tarih ve 96 sayılı tahsis talebi görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. 
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar Belediye Meclisi tarafından alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.