ABDULLAH GÜL'ÜN ACI GÜNÜ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2017 - 20:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2289+ kez okundu.
 

ABDULLAH GÜL'ÜN ACI GÜNÜ

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün babası 91 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliğinden bu akşam saatlerinde vefat etti. ABDULLAH GÜL CUMA GÜNÜ KAYSERİ’DEYDİ 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, babası Ahmet Hamdi Gül’ü rahatsızlığının ilerlemesi nedeniyle son bir ayda 3 kez ziyaret etmiş, cuma günü de İstanbul’dan Kayseri’ye gelmişti. Acıbadem Hastanesi Başhekimi Ömer Akbeyaz, ”Hastamız  Ahmet  Hamdi Gül, dün gece saat 00.05 sıralarında evinden ambulansla alınarak bilinç bulanıklığı, solunum sıkıntısı, bulantı ve kusma şikayetleriyle, septik şok tanısıyla yoğun bakıma alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen  kalp durması sonucu 18.40 itibarıyla kaybedildi” dedi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün babası 91 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliğinden bu akşam saatlerinde vefat etti.


ABDULLAH GÜL CUMA GÜNÜ KAYSERİ’DEYDİ

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, babası Ahmet Hamdi Gül’ü rahatsızlığının ilerlemesi nedeniyle son bir ayda 3 kez ziyaret etmiş, cuma günü de İstanbul’dan Kayseri’ye gelmişti.


Acıbadem Hastanesi Başhekimi Ömer Akbeyaz, ”Hastamız  Ahmet  Hamdi Gül, dün gece saat 00.05 sıralarında evinden ambulansla alınarak bilinç bulanıklığı, solunum sıkıntısı, bulantı ve kusma şikayetleriyle, septik şok tanısıyla yoğun bakıma alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen  kalp durması sonucu 18.40 itibarıyla kaybedildi” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.