HACILAR’DA KARNE HEYCANI

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2017 - 17:39, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1959+ kez okundu.
 

HACILAR’DA KARNE HEYCANI

2016-2017 eğitim ve öğretim yılı tamamlandı. Hacılar'da 13 okulda 3.068 öğrenci karne heycanı yaşadı.  2016-2017 eğitim ve öğretim yılını tamamlayarak karne heyecanı yaşayan Saffet Arslan İlkokulu öğrencileri, karnelerini Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Songur’un elinden aldı.   Okul Müdürü Derviş Tuna’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmelerini temenni etti. Çocuklarımızın Türkiye'nin istikbali ve en büyük zenginliği, geleceğimiz ve yarınlarımız olduğunu söyleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'de yaptığı konuşmasında sözlerini şöyle sürdürdü;   “Ülkemizin ve ilçemizin refahı ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye'nin yarınları olarak sizlerin Türkiye'yi daha da büyüteceğinize yürekten inanıyorum. Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun. Ben belediye başkanı olarak sizleri çok seviyorum. Ve sevgimizi de sizler için yaptığımız çalışmalarla gösteriyoruz. Çocuklarımızın aldıkları okul eğitimlerinin yanı sıra biz de yerel yönetimler olarak başta kültür-sanat ve spor olmak üzere önemli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Bizler sizler için çalışıyoruz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şimdi tatilde hem ders çalışıp hem de dinlenerek önümüzdeki eğitim öğretim yılına da başarılı bir şekilde hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum”   Yapılan konuşmaların ardından Başkan Ekici, 4-A sınıfı öğrencilerine karnelerini vererek öğrencileri tek tek tebrik etti.  

2016-2017 eğitim ve öğretim yılı tamamlandı. Hacılar'da 13 okulda 3.068 öğrenci karne heycanı yaşadı. 

2016-2017 eğitim ve öğretim yılını tamamlayarak karne heyecanı yaşayan Saffet Arslan İlkokulu öğrencileri, karnelerini Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Songur’un elinden aldı.

 

Okul Müdürü Derviş Tuna’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmelerini temenni etti. Çocuklarımızın Türkiye'nin istikbali ve en büyük zenginliği, geleceğimiz ve yarınlarımız olduğunu söyleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'de yaptığı konuşmasında sözlerini şöyle sürdürdü;

 

“Ülkemizin ve ilçemizin refahı ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye'nin yarınları olarak sizlerin Türkiye'yi daha da büyüteceğinize yürekten inanıyorum. Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun. Ben belediye başkanı olarak sizleri çok seviyorum. Ve sevgimizi de sizler için yaptığımız çalışmalarla gösteriyoruz. Çocuklarımızın aldıkları okul eğitimlerinin yanı sıra biz de yerel yönetimler olarak başta kültür-sanat ve spor olmak üzere önemli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Bizler sizler için çalışıyoruz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şimdi tatilde hem ders çalışıp hem de dinlenerek önümüzdeki eğitim öğretim yılına da başarılı bir şekilde hazırlanacaklardır. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum”

 

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Ekici, 4-A sınıfı öğrencilerine karnelerini vererek öğrencileri tek tek tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.