KİLCİ, İTİRAFÇI OLMAK İSTİYORUM..

Gündem 10.06.2017 - 16:25, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3268+ kez okundu.
 

KİLCİ, İTİRAFÇI OLMAK İSTİYORUM..

KİLCİ, Fetö terör örgütü mensubu vatan haini, millet düşmanlarının rahat tavırları, umursamaz hal ve duruşları
KİLCİ, İTİRAFÇI OLMAK İSTİYORUM.. MHP 26. dönem millet vekili Hasan Ali Kilci  son günlerde yaşanan olaylar hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.  KİLCİ,  Fetö terör örgütü mensubu vatan haini, millet düşmanlarının rahat tavırları, umursamaz hal ve duruşları, yaşam biçimlerinde hiçbir değişiklik olmayışı hatta Aziz Türk milletiyle alay edişleri gelecekle ilgili büyük sıkıntıları öne çıkartıp çok büyük tehlikeler ve endişeler yaratmaktadır. "Acaba bunlarında yaptıkları yanlarına kâr mı kalacak?" Bu kaygı haklı olarak düşünülmektedir. Binlerce tescilli Fetöcü itirafçı olarak salı verilip dışarı da fink atıyor. AKP’nin Fetöcü damatları ve bebeleri tek tek tutukluysa tahliye, açıktaysa göreve , ihraçsa daha iyi görevlere yeniden gelmekteler. Yahu bu ne güzel yasa , hukuk ve adalet bu mu? fakat AKP’li olmayan kimsesiz vatan evlatlarına başta ÜLKÜCÜLER olmak üzere neden bu adalet sistemi ve yasalar uygulanmıyor ? Kendilerini kamufle ederek Milliyetçi, Mukaddesatçı vatan evlatlarını zulüm ve haksızlıklarla eli kolu bağlı çaresiz, ya tutuklu ya ihraç yada açıkta bırakıyorlar, yakıp perişan ediyorlar. Bilmeliler ki Ülkücüden Fetöcü olmaz, vatan haini hiç olmaz. Nerede verilen sözler, inler, cinler? Tek tek ayıklanıyorlar. Bu 15 temmuz darbe kalkışmasına korkarım başka günah keçileri bulma çabalarındalar, bilerek göz yumarak yurt dışına kaçırılan hainlere göz yumanlarda aynı mihraklar değil mi? Fetö’nün olumsuzluğu ve enkazı siyasi ayağıdır. Ama bu ayak artık pis pis kokmaya başlamıştır. Tüm Fetocular siyasi ayak tarafından korunmaktadır ve bu koruma devam etmektedir. Böyle devam ettiği sürece bunları eken, besleyen, büyüten ve finanse eden güç bunun faturasını çok ağır öder. Ülkenin içinde bulunduğu BEKA problemi bu vesileyle ülkemizin ve milletimizin başına bela olur. Hareketin büyük Lideri Devlet Bahçeli'yi , onun tavsiye ve görüşlerini ciddiye almayanların hüsrana uğramaları uzakta değil ufukta gözükmektedir. Saygılarımla . HASAN ALİ KİLCİ
KİLCİ, Fetö terör örgütü mensubu vatan haini, millet düşmanlarının rahat tavırları, umursamaz hal ve duruşları

KİLCİ, İTİRAFÇI OLMAK İSTİYORUM..
MHP 26. dönem millet vekili Hasan Ali Kilci  son günlerde yaşanan olaylar hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.  KİLCİ,  Fetö terör örgütü mensubu vatan haini, millet düşmanlarının rahat tavırları, umursamaz hal ve duruşları, yaşam biçimlerinde hiçbir değişiklik olmayışı hatta Aziz Türk milletiyle alay edişleri gelecekle ilgili büyük sıkıntıları öne çıkartıp çok büyük tehlikeler ve endişeler yaratmaktadır. "Acaba bunlarında yaptıkları yanlarına kâr mı kalacak?" Bu kaygı haklı olarak düşünülmektedir. Binlerce tescilli Fetöcü itirafçı olarak salı verilip dışarı da fink atıyor. AKP’nin Fetöcü damatları ve bebeleri tek tek tutukluysa tahliye, açıktaysa göreve , ihraçsa daha iyi görevlere yeniden gelmekteler. Yahu bu ne güzel yasa , hukuk ve adalet bu mu? fakat AKP’li olmayan kimsesiz vatan evlatlarına başta ÜLKÜCÜLER olmak üzere neden bu adalet sistemi ve yasalar uygulanmıyor ? Kendilerini kamufle ederek Milliyetçi, Mukaddesatçı vatan evlatlarını zulüm ve haksızlıklarla eli kolu bağlı çaresiz, ya tutuklu ya ihraç yada açıkta bırakıyorlar, yakıp perişan ediyorlar. Bilmeliler ki Ülkücüden Fetöcü olmaz, vatan haini hiç olmaz. Nerede verilen sözler, inler, cinler? Tek tek ayıklanıyorlar. Bu 15 temmuz darbe kalkışmasına korkarım başka günah keçileri bulma çabalarındalar, bilerek göz yumarak yurt dışına kaçırılan hainlere göz yumanlarda aynı mihraklar değil mi? Fetö’nün olumsuzluğu ve enkazı siyasi ayağıdır. Ama bu ayak artık pis pis kokmaya başlamıştır. Tüm Fetocular siyasi ayak tarafından korunmaktadır ve bu koruma devam etmektedir. Böyle devam ettiği sürece bunları eken, besleyen, büyüten ve finanse eden güç bunun faturasını çok ağır öder. Ülkenin içinde bulunduğu BEKA problemi bu vesileyle ülkemizin ve milletimizin başına bela olur. Hareketin büyük Lideri Devlet Bahçeli'yi , onun tavsiye ve görüşlerini ciddiye almayanların hüsrana uğramaları uzakta değil ufukta gözükmektedir.
Saygılarımla .
HASAN ALİ KİLCİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.