HACILAR ESNAFI TEK ÇAREMİZ CUMHURBAŞKANIMIZ

Asayiş 23.06.2017 - 15:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3103+ kez okundu.
 

HACILAR ESNAFI TEK ÇAREMİZ CUMHURBAŞKANIMIZ

Hırsızlık vatandaşı çileden çıkarttı.
HACILAR ESNAFI TEK ÇAREMİZ CUMHURBAŞKANIMIZ Hırsızlık vatandaşı çileden çıkarttı. Hacılarda soygunlar devan ediyor. ilçede açılmayan iş teri kalmamıştı ilçemizde esnaf sayısı az olduğundan bir yıl  içerisinde bütün iş yerlerini soyan hırsızlar, ikinci tura başladı. Yaklaşık 2 ay önce soyulan iş yeri yeniden aynı teknikle kilidi kırıldıktan sonra önceki soygunda olduğu gibi camı kırılarak içeride bulunan kolayca paraya çevrilecek ürünler çalındı. Vatandaş artık bu olaylara bir çare bulunmasını bekliyor. Mağdur esnaf ve vatandaşlar,  ilçede gerçekleştirilen hırsızlık olaylarından sonra yakalanan zanlıların serbest kalarak, hiçbir şey olmamış gibi rahatça hareket etmeleri  onları cesaretlendirmekte. Aynı zamanda bazı gençlerimde nasılsa bir şey olmuyor diye bu gibi olaylara yönlendirmektedir dediler.  Bundan sonra tek umudumuz cumhurbaşkanımız kaldı. Hacılar halkı  olarak toplu olarak bir şikayet dilekçesi yazarak sorunumuzun çaresini en üst mercilerden arayacağız dediler.
Hırsızlık vatandaşı çileden çıkarttı.

HACILAR ESNAFI TEK ÇAREMİZ CUMHURBAŞKANIMIZ

Hırsızlık vatandaşı çileden çıkarttı.

Hacılarda soygunlar devan ediyor. ilçede açılmayan iş teri kalmamıştı ilçemizde esnaf sayısı az olduğundan bir yıl  içerisinde bütün iş yerlerini soyan hırsızlar, ikinci tura başladı. Yaklaşık 2 ay önce soyulan iş yeri yeniden aynı teknikle kilidi kırıldıktan sonra önceki soygunda olduğu gibi camı kırılarak içeride bulunan kolayca paraya çevrilecek ürünler çalındı. Vatandaş artık bu olaylara bir çare bulunmasını bekliyor. Mağdur esnaf ve vatandaşlar,  ilçede gerçekleştirilen hırsızlık olaylarından sonra yakalanan zanlıların serbest kalarak, hiçbir şey olmamış gibi rahatça hareket etmeleri  onları cesaretlendirmekte. Aynı zamanda bazı gençlerimde nasılsa bir şey olmuyor diye bu gibi olaylara yönlendirmektedir dediler.  Bundan sonra tek umudumuz cumhurbaşkanımız kaldı. Hacılar halkı  olarak toplu olarak bir şikayet dilekçesi yazarak sorunumuzun çaresini en üst mercilerden arayacağız dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.