BAYRAMLAR KARDEŞLİK RUHUMUZU GÜÇLENDİRECEKTİR.

Yaşam 24.06.2017 - 13:22, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2321+ kez okundu.
 

BAYRAMLAR KARDEŞLİK RUHUMUZU GÜÇLENDİRECEKTİR.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan
BAYRAMLAR KARDEŞLİK RUHUMUZU GÜÇLENDİRECEKTİR. Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın Ramazan Bayramı Mesajı Bereket ve rahmet ayı olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kardeşliğin dostluğun helalleşme ve sevincin yaşandığı istisnai günlerdir. Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz. Ramazan, bizlere bir kez daha, kardeş olduğumuzu, milletçe kader birliği yaptığımızı hatırlattı. Komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla en önemlisi de İslam coğrafyasındaki kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, birbirimizle sıkı bir dayanışma ve yardımlaşma içinde olduk. Her insanın, sahip olduğu bu şeref ve mutluğun kıymetini bilmesi, o sınırsız ilahi rahmete layık olmak ve o’na kavuşmak için gayret etmesi gerekir. Bu ise; Allah’ın emirlerine itaat ve O’nun yarattıklarına karşı merhametle olur. Ramazan Bayramı bütün milletimizin yüreğine daha çok ferahlık ve daha çok huzur verecek, toplumsal dayanışmamızı derinleştirecek, kardeşlik ruhumuzu güçlendirecektir. Bu vesileyle bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramlarını yürekten tebrik ediyor, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik dolu bir bayram diliyorum. Tahir NURSAÇAN Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı  
Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan

BAYRAMLAR KARDEŞLİK RUHUMUZU GÜÇLENDİRECEKTİR.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Bereket ve rahmet ayı olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kardeşliğin dostluğun helalleşme ve sevincin yaşandığı istisnai günlerdir. Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz.

Ramazan, bizlere bir kez daha, kardeş olduğumuzu, milletçe kader birliği yaptığımızı hatırlattı.

Komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla en önemlisi de İslam coğrafyasındaki kardeşlerimizle ekmeğimizi bölüştük, soframızı paylaştık, birbirimizle sıkı bir dayanışma ve yardımlaşma içinde olduk.

Her insanın, sahip olduğu bu şeref ve mutluğun kıymetini bilmesi, o sınırsız ilahi rahmete layık olmak ve o’na kavuşmak için gayret etmesi gerekir. Bu ise; Allah’ın emirlerine itaat ve O’nun yarattıklarına karşı merhametle olur.

Ramazan Bayramı bütün milletimizin yüreğine daha çok ferahlık ve daha çok huzur verecek, toplumsal dayanışmamızı derinleştirecek, kardeşlik ruhumuzu güçlendirecektir. Bu vesileyle bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramlarını yürekten tebrik ediyor, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik dolu bir bayram diliyorum.

Tahir NURSAÇAN

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi

Yönetim Kurulu Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.