BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇELİK’TEN KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE ZİYARET

Gündem 28.06.2017 - 16:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2409+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇELİK’TEN KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK ve Genel Sekreter Hüseyin BEYHAN’dan oluşan heyet,
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK ve Genel Sekreter Hüseyin BEYHAN’dan oluşan heyet, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN’ı ziyaret etti. Başkan Çelik, Kayseri OSB’nin 14 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulu’nda göreve yeniden seçilen Başkan NURSAÇAN ve Yönetim Kurulu’nun Ramazan Bayramını tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti ve yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. Başkan NURSAÇAN; ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirerek, Kurumlar arası işbirliği sayesinde sanayinin ve ilimizin gelişip, kalkınacağını ifade etti. Kayseri OSB tarafından yürütülmekte olan, Türkiye’nin en büyük Güneş Enerji Santrali, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, OSB’de inşa ettirilen 10 bin kişilik camii, MOBESE sistemi, Endüstriyel Tasarım Merkezi’nin çalışmaları, OSB yeni itfaiye binası, OSB itfaiye hizmetleri, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla Mesleki ve Teknik Eğitim hizmetleri, OSB altyapı çalışmaları ve sair mevcut ve ileriye dönük projeler hakkında bilgiler verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı ÇELİK; Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri için ihtiyaç duyulan projelere destek olunması konusunda ellerinden gelen çaba ve gayretin gösterileceğini, sanayinin önemli ihtiyacı olan nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması konuşunda Büyükşehir Meslek Akademisi kurma projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlanıldığını ve bu konuda OSB ile işbirliği içerisinde olunacağını, planlanan il içi ulaşım ve diğer projeler hakkında bilgiler verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK ve Genel Sekreter Hüseyin BEYHAN’dan oluşan heyet,

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK ve Genel Sekreter Hüseyin BEYHAN’dan oluşan heyet, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir NURSAÇAN’ı ziyaret etti.

Başkan Çelik, Kayseri OSB’nin 14 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulu’nda göreve yeniden seçilen Başkan NURSAÇAN ve Yönetim Kurulu’nun Ramazan Bayramını tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti ve yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan NURSAÇAN; ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirerek, Kurumlar arası işbirliği sayesinde sanayinin ve ilimizin gelişip, kalkınacağını ifade etti.

Kayseri OSB tarafından yürütülmekte olan, Türkiye’nin en büyük Güneş Enerji Santrali, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, OSB’de inşa ettirilen 10 bin kişilik camii, MOBESE sistemi, Endüstriyel Tasarım Merkezi’nin çalışmaları, OSB yeni itfaiye binası, OSB itfaiye hizmetleri, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla Mesleki ve Teknik Eğitim hizmetleri, OSB altyapı çalışmaları ve sair mevcut ve ileriye dönük projeler hakkında bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı ÇELİK; Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri için ihtiyaç duyulan projelere destek olunması konusunda ellerinden gelen çaba ve gayretin gösterileceğini, sanayinin önemli ihtiyacı olan nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması konuşunda Büyükşehir Meslek Akademisi kurma projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlanıldığını ve bu konuda OSB ile işbirliği içerisinde olunacağını, planlanan il içi ulaşım ve diğer projeler hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.