HEMŞEHRİMİZ SEDAT KOÇ KAYSERİ ASLANI SİNEMA FİLMİNDE İZLEYİCİSİ İLE BULUŞUYOR.

Sanat 05.07.2017 - 10:59, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2553+ kez okundu.
 

HEMŞEHRİMİZ SEDAT KOÇ KAYSERİ ASLANI SİNEMA FİLMİNDE İZLEYİCİSİ İLE BULUŞUYOR.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da desteklenen
HEMŞEHRİMİZ SEDAT KOÇ KAYSERİ ASLANI SİNEMA FİLMİNDE İZLEYİCİSİ İLE BULUŞUYOR.  Business Channel Türk Tv de Program Sunuculuğu yapan Sedat Koç Sinema ve Dizi sektörüne geçiş yaparak Kurtlar Vadisi , Arka sokaklar ,Hangimiz Sevmedik , Hayatımın Aşkı , Kırgın Çiçekler ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde ekranlarda oyunculuk kariyerine devam eden Sinema ve Dizi Oyuncusu Sedat Koç ( Parayı Bulduk ) isminde ilk sinema filminden sonra ikinci Sinema filmi ( Kayseri Aslanı ) Sinema filminde oynadığı Kırtasiyeci Cengiz Karakteri ile Kayseri ilimizi ve Hacılar ilçemizin bir kez daha gururu oldu . Hacılar Haber Gazetesi olarak Sanat hayatında Hemşehrimiz Sedat Koç,a başarılar diliyoruz . Sinema ve Dizi Oyuncusu Sedat Koç 2017 EKİM ayında vizyona girecek olan “Kayseri Aslanı” isimli filmin çekimlerinin 1 Haziran 2017 tarihinde başlayan çekimlerin 25 Haziran 2017 günü bittiğini belirterek Kayseri’mizde çekilen Kayseri Aslanı Sinema Filminin Şehrimize gurur verici bir proje olduğunu belirterek amaçlarının daha nice güzel projeleri Şehrimize kazandırmak olduğu dile getirdi . Kayseri Aslanı Sinema Filminin konusu ise Kayserili bir gencin iş ve aşk hayatı. Tarihi ve doğa zenginlikleri ile film ekiplerinin son dönemlerde tercihleri arasına olan Kayseri’mizim Yönetmenliğini Ali Demirel’in yaptığı filmin çekimleri Düvenönü ve Kapalıçarşı yanında ünlü oyunculardan İnan Ulaş Torun ,Algı Eke, Ali Erkazan, Banu Dabak, Metin Yıldız, Ali Çatalbaş ve Hemşehrimiz Sedat Koç, unda de yer aldığı 37 kişilik oyuncu grubuyla gerçekleştirildi. . Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da desteklenen film için 100 kişilik bir ekip kentimize geldi. Kapalı Çarşı yanındaki Pastırmacılar Sokağı'nda yapılan çekimlerin Kayseri,li Hemşehrilerimiz tarafından büyük ilgi gördü . Film ekibinin çekimleri Haziran ayında Kapalı Çarşı, Cumhuriyet Meydanı, Osmanlı Sokağı gibi tarihi mekanlarda gerçekleşti. Yetkililer merakla beklenen filmin 2017 Ekim ayında yurt içi ve yurt dışında sinemalarda vizyona girip izleyiciyle buluşacağını söyledi.  
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da desteklenen

HEMŞEHRİMİZ SEDAT KOÇ KAYSERİ ASLANI SİNEMA FİLMİNDE İZLEYİCİSİ İLE BULUŞUYOR.

 Business Channel Türk Tv de Program Sunuculuğu yapan Sedat Koç Sinema ve Dizi sektörüne geçiş yaparak Kurtlar Vadisi , Arka sokaklar ,Hangimiz Sevmedik , Hayatımın Aşkı , Kırgın Çiçekler ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde ekranlarda oyunculuk kariyerine devam eden Sinema ve Dizi Oyuncusu Sedat Koç ( Parayı Bulduk ) isminde ilk sinema filminden sonra ikinci Sinema filmi ( Kayseri Aslanı ) Sinema filminde oynadığı Kırtasiyeci Cengiz Karakteri ile Kayseri ilimizi ve Hacılar ilçemizin bir kez daha gururu oldu . Hacılar Haber Gazetesi olarak Sanat hayatında Hemşehrimiz Sedat Koç,a başarılar diliyoruz . Sinema ve Dizi Oyuncusu Sedat Koç 2017 EKİM ayında vizyona girecek olan “Kayseri Aslanı” isimli filmin çekimlerinin 1 Haziran 2017 tarihinde başlayan çekimlerin 25 Haziran 2017 günü bittiğini belirterek Kayseri’mizde çekilen Kayseri Aslanı Sinema Filminin Şehrimize gurur verici bir proje olduğunu belirterek amaçlarının daha nice güzel projeleri Şehrimize kazandırmak olduğu dile getirdi . Kayseri Aslanı Sinema Filminin konusu ise Kayserili bir gencin iş ve aşk hayatı. Tarihi ve doğa zenginlikleri ile film ekiplerinin son dönemlerde tercihleri arasına olan Kayseri’mizim Yönetmenliğini Ali Demirel’in yaptığı filmin çekimleri Düvenönü ve Kapalıçarşı yanında ünlü oyunculardan İnan Ulaş Torun ,Algı Eke, Ali Erkazan, Banu Dabak, Metin Yıldız, Ali Çatalbaş ve Hemşehrimiz Sedat Koç, unda de yer aldığı 37 kişilik oyuncu grubuyla gerçekleştirildi.

. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da desteklenen film için 100 kişilik bir ekip kentimize geldi. Kapalı Çarşı yanındaki Pastırmacılar Sokağı'nda yapılan çekimlerin Kayseri,li Hemşehrilerimiz tarafından büyük ilgi gördü . Film ekibinin çekimleri Haziran ayında Kapalı Çarşı, Cumhuriyet Meydanı, Osmanlı Sokağı gibi tarihi mekanlarda gerçekleşti. Yetkililer merakla beklenen filmin 2017 Ekim ayında yurt içi ve yurt dışında sinemalarda vizyona girip izleyiciyle buluşacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.