ABİDİN ÖZKAYA BU SÜREÇTE HEPİMİZ FEDAKÂRLIK YAPMALIYIZ

Ekonomi 01.11.2016 - 14:42, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1494+ kez okundu.
 

ABİDİN ÖZKAYA BU SÜREÇTE HEPİMİZ FEDAKÂRLIK YAPMALIYIZ

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri,
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri’de faaliyet gösteren bankaların bölge müdürleri ve kurumsal şube müdürleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya ise, 15 Temmuz’dan sonra hem sanayicilerin hem de bankacıların hesaplarını tekrardan gözden geçirmek zorunda kaldıklarını belirterek, “Biz devamlı kendi aramızda görüşüp konuşuyoruz. Bu toplantının asıl amacı sizleri dinlemek, karşılıklı birbirimize nasıl destek oluruz gibi konuları konuşmaktır. Birbirimizden kopmamız asla mümkün olamaz. Bu güne kadar nasıl beraber gelmişsek, bundan sonrada beraber devam edeceğiz. Bu süreçten en az hasarla çıkmak için karşılıklı fedakarlıklar yapmak durumundayız” dedi. Toplantıya katılan banka müdürleri ise, sanayicilerin ve bankacıların bir bütün olduğunu ve hep birlikte Türkiye’nin yanında olduklarını belirterek, sanayicilerin iş işten geçmeden kendileri ile irtibata geçmeleri halinde çözülemeyecek sorun olmadığını aktardı.  
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri,

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri’de faaliyet gösteren bankaların bölge müdürleri ve kurumsal şube müdürleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya ise, 15 Temmuz’dan sonra hem sanayicilerin hem de bankacıların hesaplarını tekrardan gözden geçirmek zorunda kaldıklarını belirterek, “Biz devamlı kendi aramızda görüşüp konuşuyoruz. Bu toplantının asıl amacı sizleri dinlemek, karşılıklı birbirimize nasıl destek oluruz gibi konuları konuşmaktır. Birbirimizden kopmamız asla mümkün olamaz. Bu güne kadar nasıl beraber gelmişsek, bundan sonrada beraber devam edeceğiz. Bu süreçten en az hasarla çıkmak için karşılıklı fedakarlıklar yapmak durumundayız” dedi.

Toplantıya katılan banka müdürleri ise, sanayicilerin ve bankacıların bir bütün olduğunu ve hep birlikte Türkiye’nin yanında olduklarını belirterek, sanayicilerin iş işten geçmeden kendileri ile irtibata geçmeleri halinde çözülemeyecek sorun olmadığını aktardı.

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.