KAYSERİ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2015 - 22:52, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1856+ kez okundu.
 

KAYSERİ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Müsellim
Adıyaman'da güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Kömür beldesindeki Kurk ve Derinsu mevkilerinde arazi arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK mensuplarınca ateş açıldı. Bunun üzerine bölgeye jandarma özel harekat timleri sevk edildi. Çatışmada yaralanan 3 askerden birinin olay yerinde şehit olduğu öğrenildi. Yaralı 2 askerin Adıyaman'da tedavi altına alındığı belirtildi. Çatışmaların devam ettiği bölgede ormanlık alana gizlenmiş çok miktarda yaşam malzemesinin ele geçirildiği, teröristlerin barınma amacıyla kullandıkları mağaraların bulunduğu kaydedildi. ŞEHİT OLAN VE YARALANAN ASKERLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU Adıyaman'da güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK üyeleri arasındaki çatışmada şehit olan ve yaralanan askerlerin isimleri belli oldu. Çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın Kayseri, yaralı askerlerden Uzman Onbaşı Tanju Gülen'in Aydın ve Başçavuş Yunus Vatandaş'ın ise Hatay nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.  
Çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Müsellim

Adıyaman'da güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Kömür beldesindeki Kurk ve Derinsu mevkilerinde arazi arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK mensuplarınca ateş açıldı.

Bunun üzerine bölgeye jandarma özel harekat timleri sevk edildi. Çatışmada yaralanan 3 askerden birinin olay yerinde şehit olduğu öğrenildi.

Yaralı 2 askerin Adıyaman'da tedavi altına alındığı belirtildi.

Çatışmaların devam ettiği bölgede ormanlık alana gizlenmiş çok miktarda yaşam malzemesinin ele geçirildiği, teröristlerin barınma amacıyla kullandıkları mağaraların bulunduğu kaydedildi.

ŞEHİT OLAN VE YARALANAN ASKERLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Adıyaman'da güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK üyeleri arasındaki çatışmada şehit olan ve yaralanan askerlerin isimleri belli oldu.

Çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın Kayseri, yaralı askerlerden Uzman Onbaşı Tanju Gülen'in Aydın ve Başçavuş Yunus Vatandaş'ın ise Hatay nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.