ÖVÜÇ MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Gündem 11.03.2018 - 14:03, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2393+ kez okundu.
 

ÖVÜÇ MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

  Milli mücadelemizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilişinin 97. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. TBMM'de kabul edilen İstiklal Marşı, milletimizin bağımsızlık aşkının, imkansızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve fedakarlıkla verilen kurtuluş mücadelemizin mısralara dökülmüş ifadesidir. Her kelimesinde milletimizin imanı, destanlaşmış kahramanlığı, bağımsızlığı ve şanlı tarihi yatmaktadır. Vatanı ve Milleti için gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmayan milletimizin kahramanlık destanı olan İstiklâl Marşı, bugün de bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir. Milletimizin duygu ve düşüncelerine en iyi şekilde tercüman olmuş, kahramanlığını, azmini ve cesaretini ölümsüzleştirmiş olan İstiklal Marşımız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kutsal vatanın semalarında yankılanmaya devam edecektir. Milletimizi tek fikir, tek amaç etrafında birleştiren, milli değerimiz İstiklal Marşımıza ve Bayrağımıza saygı duymak, gönlümüzde ve hayatımızda yaşatmak en büyük görevimizdir. İstiklal Şairimiz Merhum Mehmet Akif Ersoy'un tabiriyle “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” diyor, İstiklal Marşımızın kabulünün 97. yıldönümünde, vatan uğrunda can veren tüm kahramanlarımızı ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyorum. KESOB BAŞKANI Ahmet ÖVÜÇ BAŞKAN    

 

Milli mücadelemizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilişinin 97. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

TBMM'de kabul edilen İstiklal Marşı, milletimizin bağımsızlık aşkının, imkansızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve fedakarlıkla verilen kurtuluş mücadelemizin mısralara dökülmüş ifadesidir. Her kelimesinde milletimizin imanı, destanlaşmış kahramanlığı, bağımsızlığı ve şanlı tarihi yatmaktadır. Vatanı ve Milleti için gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmayan milletimizin kahramanlık destanı olan İstiklâl Marşı, bugün de bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir. Milletimizin duygu ve düşüncelerine en iyi şekilde tercüman olmuş, kahramanlığını, azmini ve cesaretini ölümsüzleştirmiş olan İstiklal Marşımız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kutsal vatanın semalarında yankılanmaya devam edecektir. Milletimizi tek fikir, tek amaç etrafında birleştiren, milli değerimiz İstiklal Marşımıza ve Bayrağımıza saygı duymak, gönlümüzde ve hayatımızda yaşatmak en büyük görevimizdir.

İstiklal Şairimiz Merhum Mehmet Akif Ersoy'un tabiriyle “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” diyor, İstiklal Marşımızın kabulünün 97. yıldönümünde, vatan uğrunda can veren tüm kahramanlarımızı ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyorum.

KESOB BAŞKANI Ahmet ÖVÜÇ

BAŞKAN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.