ADAY OLACAK KİŞİ İCAZETİ İLÇE TEŞKİLATINDAN OYU HACILAR HALKINDAN ALMALI

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2018 - 12:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1109+ kez okundu.
 

ADAY OLACAK KİŞİ İCAZETİ İLÇE TEŞKİLATINDAN OYU HACILAR HALKINDAN ALMALI

Aday genç olacak, ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek, projeler üretecek
Hacılarda başkan adaylığı  sürecinde biraz hareketlilik mevcut.  Her nedense birçok kişi, vatandaşın önüne çıkmak yerine veya ilçe teşkilatlarına baş vurarak silsileyi takip etmek yerine, ben tepeden inerim. Hacılar halkıda beni seçer havasındalar.  Aday adaylarının bu şekilde hareket etmeleri için bir sebep var mı?  Bu formül önceki yıllara da geçerli olabilirdi, ama bu dönem o dönemler gibi değil. Çünkü herkesin önü açık, artık biz ne dersek o olur diyen bir kesim yok.  Siyasi parti ilçe yöneticilerinden ben adaylık hesabı yapıyorum diyende yok. Sadece aday adaylarının özelliklerini tarif ediyorlar.  Aday genç olacak, ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek, projeler üretecek, tek işi Hacılar olacak gibi hiç kimsenin itiraz etmeyeceği kriterleri var. Hacılar’a aday olacak kişilerin birde, gelecekten beklentileri olmalı.  Daha iyi yerlere geleceğim, onun için burada başarılı olmalıyım demeli.  Bu kriterlere uymayan kişiler, tepeden inmek için kulis yapsalar da, ilçeye bir şey kazandırmazlar.  Buna rağmen birileri, her şeyi yok yasayarak ben tepeden inerim Hacılar halkıda beni seçer hesabı yapıyor, âmâ  bu kına öbür kınalara benzemez. Çünkü yıllarca gördük ki tepeden inenler, onları getirenlerin ağzına bakıyorlar. Hacılar’a bakmaya lüzum görmüyor.    Başkan adayı olacak kişiler ilçede güzel bir şeyler yapmak istiyorsa öncelikle partilerinin ilçe teşkilatlarından oluru almak zorunda. Kendi başına hareket eden ve herkesi yok sayan bir başkan adayının başarı şansı oldukça zor.  Yerel seçimlerde   aday olacak kişiler başarı olmak istiyorlarsa, halkın gönlünü kazanarak gelmeli ki, halk arkasında saygınlığı olsun. Vatandaş birilerinin getirdiği kişiye oy verse de, saygı duymuyor. Seçilende Hacılar’a hizmet etmeye çalışmıyor. Haber : AHMET TANDOĞAN
Aday genç olacak, ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek, projeler üretecek

Hacılarda başkan adaylığı  sürecinde biraz hareketlilik mevcut.

 Her nedense birçok kişi, vatandaşın önüne çıkmak yerine veya ilçe teşkilatlarına baş vurarak silsileyi takip etmek yerine, ben tepeden inerim. Hacılar halkıda beni seçer havasındalar.

 Aday adaylarının bu şekilde hareket etmeleri için bir sebep var mı?  Bu formül önceki yıllara da geçerli olabilirdi, ama bu dönem o dönemler gibi değil. Çünkü herkesin önü açık, artık biz ne dersek o olur diyen bir kesim yok.

 Siyasi parti ilçe yöneticilerinden ben adaylık hesabı yapıyorum diyende yok. Sadece aday adaylarının özelliklerini tarif ediyorlar.

 Aday genç olacak, ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek, projeler üretecek, tek işi Hacılar olacak gibi hiç kimsenin itiraz etmeyeceği kriterleri var. Hacılar’a aday olacak kişilerin birde, gelecekten beklentileri olmalı.  Daha iyi yerlere geleceğim, onun için burada başarılı olmalıyım demeli.

 Bu kriterlere uymayan kişiler, tepeden inmek için kulis yapsalar da, ilçeye bir şey kazandırmazlar.  Buna rağmen birileri, her şeyi yok yasayarak ben tepeden inerim Hacılar halkıda beni seçer hesabı yapıyor, âmâ  bu kına öbür kınalara benzemez.

Çünkü yıllarca gördük ki tepeden inenler, onları getirenlerin ağzına bakıyorlar. Hacılar’a bakmaya lüzum görmüyor.

   Başkan adayı olacak kişiler ilçede güzel bir şeyler yapmak istiyorsa öncelikle partilerinin ilçe teşkilatlarından oluru almak zorunda. Kendi başına hareket eden ve herkesi yok sayan bir başkan adayının başarı şansı oldukça zor.

 Yerel seçimlerde   aday olacak kişiler başarı olmak istiyorlarsa, halkın gönlünü kazanarak gelmeli ki, halk arkasında saygınlığı olsun. Vatandaş birilerinin getirdiği kişiye oy verse de, saygı duymuyor. Seçilende Hacılar’a hizmet etmeye çalışmıyor.

Haber : AHMET TANDOĞAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.