AHİLİK HAFTASI KUTLAMA PROGRAMININ TANITIMI YAPILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2017 - 14:40, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1843+ kez okundu.
 

AHİLİK HAFTASI KUTLAMA PROGRAMININ TANITIMI YAPILDI

18-24 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ahilik Haftası Kutlamaları ile ilgili
18-24 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ahilik Haftası Kutlamaları ile ilgili Ahi Evran Zaviyesi Esnaf ve Sanatkarlar Müzesi'nde basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına Ticaret İl Müdürü Alaattin Fırat, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve 2017 yılı İlin Ahisi seçilen Recep Kefkir katıldı. ahilik hatasında dolayısıyla yapılacak faaliyetler hakkında bilgi veren Kesob başkanı Ahmet Övüç, esnaf ve sanatkarımıza yakışır bir program düzenledik dedi. 18-24 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ahilik Haftası Kutlama programı şu şekilde 
18-24 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ahilik Haftası Kutlamaları ile ilgili

18-24 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ahilik Haftası Kutlamaları ile ilgili Ahi Evran Zaviyesi Esnaf ve Sanatkarlar Müzesi'nde basın toplantısı düzenlendi.

Basın toplantısına Ticaret İl Müdürü Alaattin Fırat, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve 2017 yılı İlin Ahisi seçilen Recep Kefkir katıldı. ahilik hatasında dolayısıyla yapılacak faaliyetler hakkında bilgi veren Kesob başkanı Ahmet Övüç, esnaf ve sanatkarımıza yakışır bir program düzenledik dedi.

18-24 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ahilik Haftası Kutlama programı şu şekilde 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.