AHMET GENGEÇ SAADET’TEN AK PARTİYE GEÇTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2019 - 20:26, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2734+ kez okundu.
 

AHMET GENGEÇ SAADET’TEN AK PARTİYE GEÇTİ

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Hacılar Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gengeç ve Saadet Partisi Hacılar 6. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı
31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Hacılar Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gengeç ve Saadet Partisi Hacılar 6. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Ahmet Deveci düzenlenen törenle Ak partiye geçti. Ak Parti ilçe binasında yapılan törene Ak parti ilçe başkanı Ahmet Övüç, ilçe koordinatörü  ilçe yönetimi ve partililer katıldı. Törende bir konuşma yapan ilçe başkanı Ahmet Övüç  31 Mart’ta bir yerel seçim yaşadık . Bu seçimler boyunca hiçbir hemşerimizi üzmeden kırmadan bir seçim sürecini sonlandırdık.  Seçimlerde yine Ak parti kazandı. Seçim sürecine başladığımız dönemde bazı abilerimizin ve kardeşlerimizin kırgınlıkları oldu. Bu arkadaşlarımız haklı gerekçeleri ve sebepleri  vardı. Ama bizler teşkilatçıyız teşkilat başkanı olarak ta görevim bu kırgınlıkları düzeltmek ve ayrılmak zorunda kalan arkadaşlarımızı yeniden kazanın  bizim sorumluluğumuz olduğunun bilincindeydik. Arkadaşlarımızla her zaman diyaloglarımızı devam ettirdik. Seçim sürecinde de  birbirimize kızgınlığımız ve kötü bir sözümüz olmadı. Bu arkadaşlarda biliyorlardı ki onların yuvası buraydı ,bizde biliyorduk ki onlar kısa bir süre sonra yuvalarına geri geleceklerdi. Bu kısa süren ayrılıktan sonra arkadaşlarımız yeniden partimize katılmaya karar verdiler. Buda bizleri çok memnun etti. Partimizin kapıları bütün arkadaşlarımıza açık. Bundan sonrada ilçemiz için  neler yapmamız gerekiyorsa  hep birlikte yapacağız. Dedi. Ak partiye geçen Ahmet Gengeç’in rozetin Ak parti Hacılar ilçe koordinatörü Kadir Saççıoglu takarken , Ahmet Deveci’nin rozetini belediye başkan vekili Bekir Tuğrul taktı. İlçe başkanı Ahmet Övüç  yeni üyeleri birer Türk bayrağı rozeti hediye etti. Bu katılımdan sonra Ak patinin Hacılar belediye meclisi üyesi dokuza ulaştı.
31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Hacılar Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gengeç ve Saadet Partisi Hacılar 6. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Hacılar Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gengeç ve Saadet Partisi Hacılar 6. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Ahmet Deveci düzenlenen törenle Ak partiye geçti.

Ak Parti ilçe binasında yapılan törene Ak parti ilçe başkanı Ahmet Övüç, ilçe koordinatörü  ilçe yönetimi ve partililer katıldı. Törende bir konuşma yapan ilçe başkanı Ahmet Övüç  31 Mart’ta bir yerel seçim yaşadık . Bu seçimler boyunca hiçbir hemşerimizi üzmeden kırmadan bir seçim sürecini sonlandırdık.  Seçimlerde yine Ak parti kazandı. Seçim sürecine başladığımız dönemde bazı abilerimizin ve kardeşlerimizin kırgınlıkları oldu. Bu arkadaşlarımız haklı gerekçeleri ve sebepleri  vardı. Ama bizler teşkilatçıyız teşkilat başkanı olarak ta görevim bu kırgınlıkları düzeltmek ve ayrılmak zorunda kalan arkadaşlarımızı yeniden kazanın  bizim sorumluluğumuz olduğunun bilincindeydik. Arkadaşlarımızla her zaman diyaloglarımızı devam ettirdik. Seçim sürecinde de  birbirimize kızgınlığımız ve kötü bir sözümüz olmadı. Bu arkadaşlarda biliyorlardı ki onların yuvası buraydı ,bizde biliyorduk ki onlar kısa bir süre sonra yuvalarına geri geleceklerdi. Bu kısa süren ayrılıktan sonra arkadaşlarımız yeniden partimize katılmaya karar verdiler. Buda bizleri çok memnun etti. Partimizin kapıları bütün arkadaşlarımıza açık. Bundan sonrada ilçemiz için  neler yapmamız gerekiyorsa  hep birlikte yapacağız. Dedi. Ak partiye geçen Ahmet Gengeç’in rozetin Ak parti Hacılar ilçe koordinatörü Kadir Saççıoglu takarken , Ahmet Deveci’nin rozetini belediye başkan vekili Bekir Tuğrul taktı. İlçe başkanı Ahmet Övüç  yeni üyeleri birer Türk bayrağı rozeti hediye etti. Bu katılımdan sonra Ak patinin Hacılar belediye meclisi üyesi dokuza ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.