AHMET ÖVÜÇ ESNAFIMIZ KAZANDI

Ekonomi 02.05.2018 - 06:42, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2097+ kez okundu.
 

AHMET ÖVÜÇ ESNAFIMIZ KAZANDI

196’ya, 73 Ahmet Övüç kazandı.
  Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde beklenen seçim yapıldı. Birlik Başkanlığı için mevcut Başkan Ahmet Övüç ile Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Alan yarıştı. Seçimleri , 196’ya, 73 Ahmet Övüç kazandı.       Divan başkanlığını Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan'ın yaptığı genel kurulda Birlik Başkanlığı için mevcut Başkan Ahmet Övüç ile Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Alan yarıştı. Genel kurulda konuşan Başkan Ahmet Övüç, kendilerine emanet edilen odanın saygınlığını ve itibarını koruduklarını dile getirdi. Övüç, 834 konutun ardından Yeşilyurt Mahallesi’nde de 709 konutun temellerini atacaklarını dile getirdi. Daha sonra söz alan  diğer aday Mehmet Alan ise  mevcut yönetimde doğru işlerin yapılmadığını savundu. Yapılan seçimlerin sonunda Ahmet övüç büyük bir oy farkıyla seçimleri kazandı . Seçim sonunda bir açıklama yapan Övüç seçim bitti.  Burada kaybeden yok, esnaflarımız kazandı. Bundan sonra bütün  odalarımız el birliği ile esnaflarımıza daha iyi hizmet etmek için çalışacağız dedi.  
196’ya, 73 Ahmet Övüç kazandı.

 

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde beklenen seçim yapıldı. Birlik Başkanlığı için mevcut Başkan Ahmet Övüç ile Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Alan yarıştı. Seçimleri , 196’ya, 73 Ahmet Övüç kazandı.

 

 

 

Divan başkanlığını Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan'ın yaptığı genel kurulda Birlik Başkanlığı için mevcut Başkan Ahmet Övüç ile Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Alan yarıştı. Genel kurulda konuşan Başkan Ahmet Övüç, kendilerine emanet edilen odanın saygınlığını ve itibarını koruduklarını dile getirdi. Övüç, 834 konutun ardından Yeşilyurt Mahallesi’nde de 709 konutun temellerini atacaklarını dile getirdi. Daha sonra söz alan  diğer aday Mehmet Alan ise  mevcut yönetimde doğru işlerin yapılmadığını savundu. Yapılan seçimlerin sonunda Ahmet övüç büyük bir oy farkıyla seçimleri kazandı . Seçim sonunda bir açıklama yapan Övüç seçim bitti.  Burada kaybeden yok, esnaflarımız kazandı. Bundan sonra bütün  odalarımız el birliği ile esnaflarımıza daha iyi hizmet etmek için çalışacağız dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.