AHMET ÖVÜÇ MİLLETÇE KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMELİYİZ

Gündem 02.06.2019 - 11:11, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2091+ kez okundu.
 

AHMET ÖVÜÇ MİLLETÇE KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMELİYİZ

Ramazan Bayramını fırsat bilerek,
  KESOB Başkanı Ahmet ÖVÜÇ  Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ÖVÜÇ, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz; sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız bir bayramı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız birbirimize olan sevgi ve saygımızı pekiştirmek, aramızdaki dayanışma ve birliği arttırmak, milli ve kültürel değerlerimizi daha da yüceltmek açısından güzel bir vesile teşkil etmektedir. Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bayramların güzelliğini, anlamını ve değerini bayram günleriyle sınırlı tutmayıp yaşamımızın her anında ve tüm insani ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve esnaf sanatkârlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, Bayramın Ülkemizin, Milletimizin ve tüm İslam Âleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bayramınız mübarek olsun. Dedi.
Ramazan Bayramını fırsat bilerek,

 

KESOB Başkanı Ahmet ÖVÜÇ  Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ÖVÜÇ, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz; sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız bir bayramı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlarımız birbirimize olan sevgi ve saygımızı pekiştirmek, aramızdaki dayanışma ve birliği arttırmak, milli ve kültürel değerlerimizi daha da yüceltmek açısından güzel bir vesile teşkil etmektedir. Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bayramların güzelliğini, anlamını ve değerini bayram günleriyle sınırlı tutmayıp yaşamımızın her anında ve tüm insani ilişkilerimizde hatırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve esnaf sanatkârlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, Bayramın Ülkemizin, Milletimizin ve tüm İslam Âleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bayramınız mübarek olsun. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.