AK PARTİ HACILAR İLÇE TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Siyaset 08.05.2018 - 14:06, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2779+ kez okundu.
 

AK PARTİ HACILAR İLÇE TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

ÖVÜÇ Ak partiye Hacılar halkının teveccühü herkes tarafından bilinmekte.
  24 haziran 2018 ‘de yapılacak olan, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için AK parti ilçe teşkilatı bütün birimleri  ile seçim çalışmalarına başladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren AK parti ilçe başkanı Ahmet Övüç, 24 Haziran seçimlerinin öneminin farkındayız. Ak Parti Hacılar teşkilatı olarak yönetim kurulumuz, kadın ve gençlik kollarımızla   bir bütünlük içerisinde  planlı bir şekilde çalışmaktayız. Seçim kararının verilmesinden bu güne, teşkilatımızı ziyarete gelen milletvekili  aday adaylarımızı kabul ettik. Pazar günü yapılan temayül yoklamasına teşkilat olarak katılarak ilimize ve partimize en iyi hizmeti vereceğine inandığımız adaylarımız arasında tercihimizi kullandık dedi. ÖVÜÇ Ak partiye Hacılar halkının teveccühü herkes tarafından bilinmekte. Bizlerde bu teveccühe layık olmak ve bize oy veren, vermeyen bütün hemşerilerimizi bire bir ziyaret ederek seçimlerde, Sayın Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan ve Ak parti için oylarına talip olacağız. Hacılarda parti olarak aldığımız oyun yüksek olması bize daha çok çalışmamız gerektiğinin bir göstergesi. Amacımız 2017 referandumunun üzerinde bir oy sayısına ulaşmak.  Tabi ki bu seçimleri MHP ile ittifakla girmekteyiz. Cumhur ittifakının  başarısı her iki partinin de başarısı olacaktır. Bu sebepten Hacılarda MHP ilçe teşkilatı ile ortak çıktığımız yolda, uyumlu bir çalışma yürütmeyi amaçlıyoruz dedi . Övüç teşkilatımıza mensup bütün arkadaşlarımız ve AK partiye gönül vermiş, kuruluşundan bu güne partimizde görev yapmış bütün teşkilat mensuplarımızın da bu seçimlerde özverili bir çalışma sergileyeceklerine olan inancım tam dedi.  
ÖVÜÇ Ak partiye Hacılar halkının teveccühü herkes tarafından bilinmekte.

 

24 haziran 2018 ‘de yapılacak olan, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için AK parti ilçe teşkilatı bütün birimleri  ile seçim çalışmalarına başladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren AK parti ilçe başkanı Ahmet Övüç, 24 Haziran seçimlerinin öneminin farkındayız. Ak Parti Hacılar teşkilatı olarak yönetim kurulumuz, kadın ve gençlik kollarımızla   bir bütünlük içerisinde  planlı bir şekilde çalışmaktayız. Seçim kararının verilmesinden bu güne, teşkilatımızı ziyarete gelen milletvekili  aday adaylarımızı kabul ettik. Pazar günü yapılan temayül yoklamasına teşkilat olarak katılarak ilimize ve partimize en iyi hizmeti vereceğine inandığımız adaylarımız arasında tercihimizi kullandık dedi. ÖVÜÇ Ak partiye Hacılar halkının teveccühü herkes tarafından bilinmekte. Bizlerde bu teveccühe layık olmak ve bize oy veren, vermeyen bütün hemşerilerimizi bire bir ziyaret ederek seçimlerde, Sayın Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan ve Ak parti için oylarına talip olacağız. Hacılarda parti olarak aldığımız oyun yüksek olması bize daha çok çalışmamız gerektiğinin bir göstergesi. Amacımız 2017 referandumunun üzerinde bir oy sayısına ulaşmak.  Tabi ki bu seçimleri MHP ile ittifakla girmekteyiz. Cumhur ittifakının  başarısı her iki partinin de başarısı olacaktır. Bu sebepten Hacılarda MHP ilçe teşkilatı ile ortak çıktığımız yolda, uyumlu bir çalışma yürütmeyi amaçlıyoruz dedi . Övüç teşkilatımıza mensup bütün arkadaşlarımız ve AK partiye gönül vermiş, kuruluşundan bu güne partimizde görev yapmış bütün teşkilat mensuplarımızın da bu seçimlerde özverili bir çalışma sergileyeceklerine olan inancım tam dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.