AK PARTİ HACILAR TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMALARINA MAHALLE TOPLANTILARI İLE DEVAM EDİYOR

Siyaset 20.06.2018 - 10:52, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2494+ kez okundu.
 

AK PARTİ HACILAR TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMALARINA MAHALLE TOPLANTILARI İLE DEVAM EDİYOR

Kayseri Millet vekili adayı Taner Yıldız ,Hacılar Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Övüç Hacılar ilçe teşkilatı seçim
  Ak Parti, Eski Enerji Bakanı ve Kayseri Millet vekili adayı Taner Yıldız ,Hacılar Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Övüç Hacılar ilçe teşkilatı seçim çalışmalarına Hacılar  Sakar Çiftliği ve Karpuzsekisi mahallerinde devam etti.  Karpuzsekisi ve Hürmetçi mahallesi  sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya vatandaşlar bükük ilgi gösterdi.  Toplantıya Hacılar belediye başkanı  Doğan Ekici’de katıldı. Ak parti Hacılar ilçe başkanı Ahmet Övüç, 24 haziranda yapılacak olan seçimler yeni bir yönetim şekline geçeceğiz. Karuzsekisi ve Hürmetçi mahallelerimiz bu güne kadar Ak partiye destek oldular . 24 Haziran seçimlerinde de bu desteklerinizin devam edeceğine gönülden inanıyorum. Kayseri’de Hacılar her zaman birinci ilçe oldu. Bunda sislerinde katkıları her zaman büyük bir yer tuttu, inşallah 24 Haziran seçimlerinde de bu desteğinizi bekliyor, burada bizleri misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum dedi. Eski enerji bakanı Taner Yıldız yaptığı konuşmada,  bu hafta sonunda bir seçim yapılacak.  Burada buluna vatandaşlarımız, her zaman Hacılar ve Kayseri siyasetinde Ak partiye büyük destekler verdiler. 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde de bu desteğiniz görmeyi beklemekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde önümüzdeki 5 yılda Türkiye’nin güçlü iradesini hmek bundan memnun olanlar kadar rahatsız olanlarda terör örgütleri ve Fötö.  Bu güçlü iktidardan çok rahatsızlık duymaktalar. Bunların hepsinin tek ve ortak istekleri Recep Tayyip Erdoğan gitsin. Sayın cumhurbaşkanımız bu seçimi kazandığında kimler sevinecek kimler üzülecekler buna iyi bakın, cumhurbaşkanımıza oy vermeyenler arasında siyesi gerekçelerle de oy vermeyenler olacak, ama şunu belinki cumhurbaşkanımız seçilince teröristler üzülecek, bunu şunun için anlatıyorum.  Bu sadece partiler içinde bir rekabet değil. Milletvekilliği seçimlerinde istir ittifak olsun ister ittifak dışında olsun bütün partiler oylarını ister. Ama cumhurbaşkanlığı seçiminin çok farklı gerekçelerinin olduğunu bilmemiz gerekir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan  haricindeki diğer adaylar biz birinci geleceğiz, demiyorlar. Birinci turda kazanacağız da demiyorlar. Kendilerinin başarısından ve alacakları oy oranından bahsetmiyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısız olmasını bekliyorlar ve seçimin 2. Tura kalmasını ümit ediyorlar .Bizler buna fırsat vermeden sayın cumhurbaşkanımız ilk turda sekileceğini inanıyoruz sizlerin de bu konuda oylarınızla cumhurbaşkanımız destek olacağınıza olan inancım tam dedi.Taner yıldız ve toplantıya katılan teşkilat mensupları yaklaşık 300 kişinin katıldığı toplantıda cumhurbaşkanına destek sözü alarak ayrıldılar.
Kayseri Millet vekili adayı Taner Yıldız ,Hacılar Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Övüç Hacılar ilçe teşkilatı seçim

 

Ak Parti, Eski Enerji Bakanı ve Kayseri Millet vekili adayı Taner Yıldız ,Hacılar Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Övüç Hacılar ilçe teşkilatı seçim çalışmalarına Hacılar  Sakar Çiftliği ve Karpuzsekisi mahallerinde devam etti.  Karpuzsekisi ve Hürmetçi mahallesi  sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya vatandaşlar bükük ilgi gösterdi.  Toplantıya Hacılar belediye başkanı  Doğan Ekici’de katıldı. Ak parti Hacılar ilçe başkanı Ahmet Övüç, 24 haziranda yapılacak olan seçimler yeni bir yönetim şekline geçeceğiz. Karuzsekisi ve Hürmetçi mahallelerimiz bu güne kadar Ak partiye destek oldular . 24 Haziran seçimlerinde de bu desteklerinizin devam edeceğine gönülden inanıyorum. Kayseri’de Hacılar her zaman birinci ilçe oldu. Bunda sislerinde katkıları her zaman büyük bir yer tuttu, inşallah 24 Haziran seçimlerinde de bu desteğinizi bekliyor, burada bizleri misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Eski enerji bakanı Taner Yıldız yaptığı konuşmada,  bu hafta sonunda bir seçim yapılacak.  Burada buluna vatandaşlarımız, her zaman Hacılar ve Kayseri siyasetinde Ak partiye büyük destekler verdiler. 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde de bu desteğiniz görmeyi beklemekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde önümüzdeki 5 yılda Türkiye’nin güçlü iradesini hmek bundan memnun olanlar kadar rahatsız olanlarda terör örgütleri ve Fötö.  Bu güçlü iktidardan çok rahatsızlık duymaktalar. Bunların hepsinin tek ve ortak istekleri Recep Tayyip Erdoğan gitsin. Sayın cumhurbaşkanımız bu seçimi kazandığında kimler sevinecek kimler üzülecekler buna iyi bakın, cumhurbaşkanımıza oy vermeyenler arasında siyesi gerekçelerle de oy vermeyenler olacak, ama şunu belinki cumhurbaşkanımız seçilince teröristler üzülecek, bunu şunun için anlatıyorum.  Bu sadece partiler içinde bir rekabet değil. Milletvekilliği seçimlerinde istir ittifak olsun ister ittifak dışında olsun bütün partiler oylarını ister. Ama cumhurbaşkanlığı seçiminin çok farklı gerekçelerinin olduğunu bilmemiz gerekir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan  haricindeki diğer adaylar biz birinci geleceğiz, demiyorlar. Birinci turda kazanacağız da demiyorlar. Kendilerinin başarısından ve alacakları oy oranından bahsetmiyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısız olmasını bekliyorlar ve seçimin 2. Tura kalmasını ümit ediyorlar .Bizler buna fırsat vermeden sayın cumhurbaşkanımız ilk turda sekileceğini inanıyoruz sizlerin de bu konuda oylarınızla cumhurbaşkanımız destek olacağınıza olan inancım tam dedi.Taner yıldız ve toplantıya katılan teşkilat mensupları yaklaşık 300 kişinin katıldığı toplantıda cumhurbaşkanına destek sözü alarak ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.