AK PARTİ İL BAŞKANI HACILAR İLÇE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

Siyaset 24.09.2020 - 21:31, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2259+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI HACILAR İLÇE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

AK parti il başkanı Şaban Çopuroğlu Hacılar’da Çumartesi günü yapılacak olan ilçe başkanlığı
AK parti il başkanı Şaban Çopuroğlu Hacılar’da Çumartesi günü yapılacak olan ilçe başkanlığı seçiminde Başkanımız Ahmet Övüç ile devam etme kararı aldık dedi. Çopuroğlu Genel Merkezimizde TeşkilatBaşkanımız ve koordinatörlerimiz ile istişareler de bulunduk. Bu istişareler sonucunda Kayseri ilimiz: Özvatan ilçemizde Erkan Bulut Başkanımız, Talas ilçemizde Hasan Nuri Kuş Başkanımızı İlçe Başkan adayımız olarak belirlenmiş olup yeni bir döneme girmekteyiz. Ayrıca Pınarbaşı ilçemizde Mevcut Başkanımız Türkay Kara ile, Develi ilçemizde mevcut Başkanımız Osman Turan ile, Yahyalı ilçemizde mevcut Başkanımız Esat Türkmenoğlu ile, Hacılar ilçemizde mevcut Başkanımız Ahmet Övüç ile, Sarız ilçemizde ise mevcut Başkanımız Hulusi Kara ile yolumuza devam etme kararı aldık. Şimdiye kadar ki tüm görev yapan Başkanlarımıza partimize verdikleri katkı ve emekleri için teşekkür ediyoruz. Yeni oluşan ilçe yönetimlerimiz ile Kayseri'de yeni dönemde dinamik,çalışkan ve özverili bir şekilde Ak Dava'ya hizmet edileceğine inancımız tamdır. Rabbım yar ve yardımcımız olsun.
AK parti il başkanı Şaban Çopuroğlu Hacılar’da Çumartesi günü yapılacak olan ilçe başkanlığı

AK parti il başkanı Şaban Çopuroğlu Hacılar’da Çumartesi günü yapılacak olan ilçe başkanlığı seçiminde Başkanımız Ahmet Övüç ile devam etme kararı aldık dedi. Çopuroğlu Genel Merkezimizde TeşkilatBaşkanımız ve koordinatörlerimiz ile istişareler de bulunduk.
Bu istişareler sonucunda Kayseri ilimiz: Özvatan ilçemizde Erkan Bulut Başkanımız, Talas ilçemizde Hasan Nuri Kuş Başkanımızı İlçe Başkan adayımız olarak belirlenmiş olup yeni bir döneme girmekteyiz.
Ayrıca Pınarbaşı ilçemizde Mevcut Başkanımız Türkay Kara ile, Develi ilçemizde mevcut Başkanımız Osman Turan ile, Yahyalı ilçemizde mevcut Başkanımız Esat Türkmenoğlu ile, Hacılar ilçemizde mevcut Başkanımız Ahmet Övüç ile, Sarız ilçemizde ise mevcut Başkanımız Hulusi Kara ile yolumuza devam etme kararı aldık.
Şimdiye kadar ki tüm görev yapan Başkanlarımıza partimize verdikleri katkı ve emekleri için teşekkür ediyoruz.
Yeni oluşan ilçe yönetimlerimiz ile Kayseri'de yeni dönemde dinamik,çalışkan ve özverili bir şekilde Ak Dava'ya hizmet edileceğine inancımız tamdır. Rabbım yar ve yardımcımız olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.