AKIN VE BÜYÜKBAŞ’TAN ÖZDOĞAN’A, HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem 17.04.2019 - 14:08, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1909+ kez okundu.
 

AKIN VE BÜYÜKBAŞ’TAN ÖZDOĞAN’A, HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ve Kayseri Adalet Komisyonu Başkanı Dursun Büyükbaş
  Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ve Kayseri Adalet Komisyonu Başkanı Dursun Büyükbaş, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Başsavcı Akın ve Adalet Komisyonu Başkanı Büyükbaş, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Hacılar Belediye Başkanı olarak seçilen Özdoğan’ı makamında ziyaret etti. Akın ve Büyükbaş, Başkan Özdoğan’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özdoğan, “Sayın Başsavcım ve Sayın Adalet Komisyonu Başkanımızla avukatlık yaptığım zaman içerisinde Adalet çatısı altında çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da Belediye Başkanı olarak tüm kurumlarımızla olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızın menfaati noktasında çalışmalarımız olacaktır. Ben nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için kendilerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.
Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ve Kayseri Adalet Komisyonu Başkanı Dursun Büyükbaş

 

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ve Kayseri Adalet Komisyonu Başkanı Dursun Büyükbaş, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Başsavcı Akın ve Adalet Komisyonu Başkanı Büyükbaş, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Hacılar Belediye Başkanı olarak seçilen Özdoğan’ı makamında ziyaret etti. Akın ve Büyükbaş, Başkan Özdoğan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özdoğan, “Sayın Başsavcım ve Sayın Adalet Komisyonu Başkanımızla avukatlık yaptığım zaman içerisinde Adalet çatısı altında çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da Belediye Başkanı olarak tüm kurumlarımızla olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızın menfaati noktasında çalışmalarımız olacaktır. Ben nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için kendilerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.