AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLLERİ HACILAR'DA

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2015 - 14:55, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1606+ kez okundu.
 

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLLERİ HACILAR'DA

1 Kasım seçimleri sonrasında alınan başarılı sonuç ve halkın desteği nedeniyle, milletvekilleri ilçelere yönelik
1 Kasım seçimleri sonrasında alınan başarılı sonuç ve halkın desteği nedeniyle, milletvekilleri ilçelere yönelik teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Bu ziyaretler kapsamında, Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve ilçe koordinatörleri, Hacılar İlçesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Hacılar ilçesindeki Sohbet Salonu'nda vatandaşlar ile bir araya gelen milletvekilleri, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Burada konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, 1 Kasım seçimleri sonucunda ortaya çıkan sonuçtan dolayı Allah'a şükrettiklerini ifade ederek, " Dışarıda zafer sarhoşluğu içerisinde gezip, biraz gurur, biraz böbürlenme, biraz kibir olması Allah'ın hoşuna gitmez. Bu işlerde tevazu sahibi olmak ve şükretmek Allah'ın hoşuna gider." dedi. 1 Kasım seçimlerini Preveze Deniz Zaferi üzerinden değerlendiren Özhaseki, şunları söyledi: "Kanuni Sultan Süleyman Han o meşhur Preveze Deniz Zaferi sonrasında, ulaşım imkanları olmadığı için ulağın gelmesini sarayın yüksek bir yerinde bekler. Geriden dört nala bir atlı gelir. Gelen atlı küheylanı çevresinde 360 derece dönderir. Der ki,efendim ne kadar övünseniz az, bu gün biz Preveze Deniz Zaferi'ni kazandık. AK Deniz'i biz fethettik. Haçlıları orada denize gömdük. Ne kadar övünseniz az deyince şimdi övünme zamanı değil. Kibirlenme sırası değil. Şimdi Allah'a secde etme sırası der. Bizler öyle bir ecdadın torunlarıyız. Hakikaten seçim zaferini böyle karşılamak lazım. Şükürle karşılamak lazım. Sorumluluk hissederek doğru işler yapmak lazım ki, insanların duasını alalım. Şımarırsak, zafer sarhoşluğu içerisinde olursak, gururlanırsak Allah'ın gücüne gider. 7 Haziran'daki verilen dersi unutmuyoruz. Oradaki ihtarı aldık. Onların gereğini inşallah yapacağız. Bundan sonraki günlerde, önümüze bakıp doğru işler yapmaya çalışacağız. Bu seçimin emin olun, kazananı hepimiz. Bütün millet kazandı. Bize oy versin, vermesin. CHP'lilerde kazandı. MHP'lilerde kazandı. Onlarda iyi niyetle partisine oy verdi. Öyle bakıyoruz olaya. Onların çocukları da kazandı. Türkiye kanadı yani. Doru işler yapacağız ki, sizlerin duasını alalım. Allah hepinizden razı olsun. 1 Kasım'da vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. " Konuşmaların ardından, Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, milletvekillerine plaket ve çiçek takdim etti.
1 Kasım seçimleri sonrasında alınan başarılı sonuç ve halkın desteği nedeniyle, milletvekilleri ilçelere yönelik

1 Kasım seçimleri sonrasında alınan başarılı sonuç ve halkın desteği nedeniyle, milletvekilleri ilçelere yönelik teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu ziyaretler kapsamında, Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve ilçe koordinatörleri, Hacılar İlçesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hacılar ilçesindeki Sohbet Salonu'nda vatandaşlar ile bir araya gelen milletvekilleri, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Burada konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, 1 Kasım seçimleri sonucunda ortaya çıkan sonuçtan dolayı Allah'a şükrettiklerini ifade ederek, " Dışarıda zafer sarhoşluğu içerisinde gezip, biraz gurur, biraz böbürlenme, biraz kibir olması Allah'ın hoşuna gitmez. Bu işlerde tevazu sahibi olmak ve şükretmek Allah'ın hoşuna gider." dedi.

1 Kasım seçimlerini Preveze Deniz Zaferi üzerinden değerlendiren Özhaseki, şunları söyledi:

"Kanuni Sultan Süleyman Han o meşhur Preveze Deniz Zaferi sonrasında, ulaşım imkanları olmadığı için ulağın gelmesini sarayın yüksek bir yerinde bekler. Geriden dört nala bir atlı gelir. Gelen atlı küheylanı çevresinde 360 derece dönderir. Der ki,efendim ne kadar övünseniz az, bu gün biz Preveze Deniz Zaferi'ni kazandık. AK Deniz'i biz fethettik. Haçlıları orada denize gömdük. Ne kadar övünseniz az deyince şimdi övünme zamanı değil. Kibirlenme sırası değil. Şimdi Allah'a secde etme sırası der. Bizler öyle bir ecdadın torunlarıyız. Hakikaten seçim zaferini böyle karşılamak lazım. Şükürle karşılamak lazım. Sorumluluk hissederek doğru işler yapmak lazım ki, insanların duasını alalım. Şımarırsak, zafer sarhoşluğu içerisinde olursak, gururlanırsak Allah'ın gücüne gider.

7 Haziran'daki verilen dersi unutmuyoruz. Oradaki ihtarı aldık. Onların gereğini inşallah yapacağız. Bundan sonraki günlerde, önümüze bakıp doğru işler yapmaya çalışacağız. Bu seçimin emin olun, kazananı hepimiz. Bütün millet kazandı. Bize oy versin, vermesin. CHP'lilerde kazandı. MHP'lilerde kazandı. Onlarda iyi niyetle partisine oy verdi. Öyle bakıyoruz olaya. Onların çocukları da kazandı. Türkiye kanadı yani. Doru işler yapacağız ki, sizlerin duasını alalım. Allah hepinizden razı olsun. 1 Kasım'da vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. "

Konuşmaların ardından, Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut ve Belediye Başkanı Doğan Ekici, milletvekillerine plaket ve çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.