Milletvekilini eleştiren AK Partili, disiplin soruşturması açılınca istifa etti

Siyaset 15.08.2015 - 11:29, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1490+ kez okundu.
 

Milletvekilini eleştiren AK Partili, disiplin soruşturması açılınca istifa etti

AK Parti Kayseri Hacılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemrek
  Milletvekilini eleştiren AK Partili, disiplin soruşturması açılınca istifa etti Kayseri'de AK Parti Hacılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemrek, milletvekilini eleştirmekten dolayı hakkında disiplin soruşturması açıldığını duyurarak partisinden istifa ettiğini... AK Parti Hacılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemrek, milletvekilini eleştirmekten dolayı hakkında disiplin soruşturması açıldığını duyurarak partisinden istifa ettiğini açıkladı.Sosyal paylaşım hesabından bir açıklama daha yapan Çemrek, “Önemli” başlığıyla şu ifadelere yer verdi: “Facebook ta yapmış olduğum sitemkar bir paylaşım ve bu paylaşımın sosyal medya üzerinden yazılı basına yansıması ve bu beyanatı benim gazeteye vermem gibi bir algı oluşmuştur. Bunun neticesinde hakkımda ihraç kararı ile disiplin soruşturması açılacağından (vekili eleştirmekten) kendi isteğimle bu gün itibarı ile Kayseri Hacılar AK Parti ilçe yönetiminden ve çok sevdiğim partimden istifa ettiğimi duyururum. Şimdiye kadar gösterdikleri nezaket ve sevgiden dolayı başta belediye başkanım Dr. Doğan Ekici’ye ve tüm ilçe yönetimi arkadaşlarıma kardeşlerime bu güne kadarki birlikteliğimizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımdan kırıcı olduysam özür diliyorum. Saygılarımla.”MİLLETVEKİLİNİ ELEŞTİRMİŞTİİlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemrek, partisinin milletvekiliyle yaşadığı bir diyaloğu sosyal paylaşım hesabında gündeme getirmişti. Yerel bir gazetenin haberleştirdiği bu siteme destek veren de çok olmuştu. Çemrek'in, "Ben feryadımı kendi vekilime bile duyuramıyorum" başlığı ile yazdığı yazıda şu ifadeler yer almıştı: "Bana bundan sonra seçim zamanı cep tel numaramı vereyim 24 saat teşkilat mensubu arkadaşlar ulaşabilirler sakın demesin! Ben Hacılar AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesiyim. Gece gündüz uğraş, işini gücünü riske at, savunduğun davanın her zaman arkasında ol, daha fazla vekil çıkartmak için kendini maddi manevi yıprat, Türkiye'nin köklü bir meslek grubu olan Türkiye Diş Teknisyenleri Federasyonu Yönetimi adına sorunlarımızı 10 dakika dile getirmek için Dr. olan ve halimizden daha iyi anlayacağını düşündüğüm vekilimden zaman ayırmasını istedim, bu zamanı bulamadığım gibi peşinden koşarak anlatmaya çalış. Sonra dinlemeden bana yazılı evrak gönderin! Meslek adına düştüğüm durum. Biz matbaamıyız kardeşim herkese ayrı ayrı evrak gönder bıktık artık. Teknisyen camiası ölüyor diyoruz kimse aldırmıyor. Meslek bitiyor diyoruz kimse oralı olmuyor. Ben teşkilat mensubu olarak bu durumumuzu anlatma fırsatı bulamıyorsam. Kusura bakmayın bu meslek yok olmaya mahkumdur. Özetle durum vekillerin sorunu değil anlaşılan o. Kendi söküğümüzü kendimiz dikeceğiz.      
AK Parti Kayseri Hacılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemrek

 

Milletvekilini eleştiren AK Partili, disiplin soruşturması açılınca istifa etti

Kayseri'de AK Parti Hacılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemrek, milletvekilini eleştirmekten dolayı hakkında disiplin soruşturması açıldığını duyurarak partisinden istifa ettiğini...

AK Parti Hacılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemrek, milletvekilini eleştirmekten dolayı hakkında disiplin soruşturması açıldığını duyurarak partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal paylaşım hesabından bir açıklama daha yapan Çemrek, “Önemli” başlığıyla şu ifadelere yer verdi: “Facebook ta yapmış olduğum sitemkar bir paylaşım ve bu paylaşımın sosyal medya üzerinden yazılı basına yansıması ve bu beyanatı benim gazeteye vermem gibi bir algı oluşmuştur. Bunun neticesinde hakkımda ihraç kararı ile disiplin soruşturması açılacağından (vekili eleştirmekten) kendi isteğimle bu gün itibarı ile Kayseri Hacılar AK Parti ilçe yönetiminden ve çok sevdiğim partimden istifa ettiğimi duyururum. Şimdiye kadar gösterdikleri nezaket ve sevgiden dolayı başta belediye başkanım Dr. Doğan Ekici’ye ve tüm ilçe yönetimi arkadaşlarıma kardeşlerime bu güne kadarki birlikteliğimizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımdan kırıcı olduysam özür diliyorum. Saygılarımla.”

MİLLETVEKİLİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Çemrek, partisinin milletvekiliyle yaşadığı bir diyaloğu sosyal paylaşım hesabında gündeme getirmişti. Yerel bir gazetenin haberleştirdiği bu siteme destek veren de çok olmuştu. Çemrek'in, "Ben feryadımı kendi vekilime bile duyuramıyorum" başlığı ile yazdığı yazıda şu ifadeler yer almıştı: "Bana bundan sonra seçim zamanı cep tel numaramı vereyim 24 saat teşkilat mensubu arkadaşlar ulaşabilirler sakın demesin! Ben Hacılar AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesiyim. Gece gündüz uğraş, işini gücünü riske at, savunduğun davanın her zaman arkasında ol, daha fazla vekil çıkartmak için kendini maddi manevi yıprat, Türkiye'nin köklü bir meslek grubu olan Türkiye Diş Teknisyenleri Federasyonu Yönetimi adına sorunlarımızı 10 dakika dile getirmek için Dr. olan ve halimizden daha iyi anlayacağını düşündüğüm vekilimden zaman ayırmasını istedim, bu zamanı bulamadığım gibi peşinden koşarak anlatmaya çalış. Sonra dinlemeden bana yazılı evrak gönderin! Meslek adına düştüğüm durum. Biz matbaamıyız kardeşim herkese ayrı ayrı evrak gönder bıktık artık. Teknisyen camiası ölüyor diyoruz kimse aldırmıyor. Meslek bitiyor diyoruz kimse oralı olmuyor. Ben teşkilat mensubu olarak bu durumumuzu anlatma fırsatı bulamıyorsam. Kusura bakmayın bu meslek yok olmaya mahkumdur. Özetle durum vekillerin sorunu değil anlaşılan o. Kendi söküğümüzü kendimiz dikeceğiz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.