ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KAYSERİ OSB İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Yaşam 02.11.2016 - 11:14, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1235+ kez okundu.
 

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KAYSERİ OSB İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Kayseri OSB İtfaiye Müdürlüğü'ne ziyarete gelen minik öğrencilere,
Müncübe Cıngıllıoğlu İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri Kayseri OSB İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Kayseri OSB İtfaiye Müdürlüğü'ne ziyarete gelen minik öğrencilere, itfaiye teşkilatının görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildi. İtfaiye personeli tarafından yangın söndürme araç gereçlerinin tanıtıldığı ziyarette öğrenciler keyifli anlar yaşadı. Okul öğretmenleri eşliğinde Kayseri OSB İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden Müncübe Cıngıllıoğlu İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri itfaiye personeli tarafından karşılandı. İtfaiye personeli tarafından öğrenciler müdürlük bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ardından öğrenciler İtfaiye Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı hizmet veren araçlar gezdirilerek doğal afetler ve olası bir yayın durumunda yapılan arama kurtarma ve söndürme çalışmalarında dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirildi. Yapılan bilgilendirme ardından anaokulu öğrencileri sorularıyla itfaiye personeline arama, kurtarma ve söndürme konularında sorular sordular. 2 saat süren gezinin sonunda itfaiye müdürlüğü personelince sunulan çeşitli ikramların ardından program sona erdi. Kayseri OSB İtfaiye Müdürü Hüsamettin Kazi konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ziyaretimize gelen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerde amacımız itfaiye mesleğini sevdirmek ve öğrencilerimize acil bir durumda neler yapılacağını uygulamalı bir şekilde göstermek.” dedi.
Kayseri OSB İtfaiye Müdürlüğü'ne ziyarete gelen minik öğrencilere,

Müncübe Cıngıllıoğlu İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri Kayseri OSB İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kayseri OSB İtfaiye Müdürlüğü'ne ziyarete gelen minik öğrencilere, itfaiye teşkilatının görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildi. İtfaiye personeli tarafından yangın söndürme araç gereçlerinin tanıtıldığı ziyarette öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Okul öğretmenleri eşliğinde Kayseri OSB İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden Müncübe Cıngıllıoğlu İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri itfaiye personeli tarafından karşılandı. İtfaiye personeli tarafından öğrenciler müdürlük bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ardından öğrenciler İtfaiye Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı hizmet veren araçlar gezdirilerek doğal afetler ve olası bir yayın durumunda yapılan arama kurtarma ve söndürme çalışmalarında dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirildi. Yapılan bilgilendirme ardından anaokulu öğrencileri sorularıyla itfaiye personeline arama, kurtarma ve söndürme konularında sorular sordular. 2 saat süren gezinin sonunda itfaiye müdürlüğü personelince sunulan çeşitli ikramların ardından program sona erdi.

Kayseri OSB İtfaiye Müdürü Hüsamettin Kazi konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ziyaretimize gelen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerde amacımız itfaiye mesleğini sevdirmek ve öğrencilerimize acil bir durumda neler yapılacağını uygulamalı bir şekilde göstermek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.