BAŞKAN ÖZDOĞAN 19 MAYIS TÜRK İSTİKLAL MÜCADELESİNİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI GÜNDÜR

Gündem 19.05.2020 - 10:33, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1614+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZDOĞAN 19 MAYIS TÜRK İSTİKLAL MÜCADELESİNİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI GÜNDÜR

Milli ve manevi değerlerine bağlı gençlikle birlikte
  HACILAR BELEDİYE BAŞKANI ÖZDOĞAN'DAN 19 MAYIS MESAJI Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101’inci yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Milli ve manevi değerlerine bağlı gençlikle birlikte Türkiye'nin müreffeh geleceğinin teminat altında olduğunu kaydeden Özdoğan mesajında; "101 yıl önce 19 Mayıs 1919’da Türk istiklal mücadelesinin temellerinin atıldığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür. 19 Mayıs, Türk milletinin kendisini yok etmek isteyen düşmanlarına karşı bir yumruk gibi birleşerek kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı gündür. 19 Mayıs, 'Yaşanan günler ne kadar karanlık, içinde bulunulan durum ne kadar zor olsa da, inancı kaybetmeden, mücadeleyi bırakmadan yola devam etmek gerektiği' mesajıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını ve yine aynı gün idrak edeceğimiz bin yıldan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecemizi kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” ifadelerine yer verdi.
Milli ve manevi değerlerine bağlı gençlikle birlikte

 

HACILAR BELEDİYE BAŞKANI ÖZDOĞAN'DAN 19 MAYIS MESAJI

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101’inci yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Milli ve manevi değerlerine bağlı gençlikle birlikte Türkiye'nin müreffeh geleceğinin teminat altında olduğunu kaydeden Özdoğan mesajında; "101 yıl önce 19 Mayıs 1919’da Türk istiklal mücadelesinin temellerinin atıldığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gündür. 19 Mayıs, Türk milletinin kendisini yok etmek isteyen düşmanlarına karşı bir yumruk gibi birleşerek kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı gündür. 19 Mayıs, 'Yaşanan günler ne kadar karanlık, içinde bulunulan durum ne kadar zor olsa da, inancı kaybetmeden, mücadeleyi bırakmadan yola devam etmek gerektiği' mesajıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını ve yine aynı gün idrak edeceğimiz bin yıldan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecemizi kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.