BAŞKAN ÖZDOĞAN ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Siyaset 01.04.2019 - 15:21, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1601+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZDOĞAN ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Bilal Özdoğan, Mahalli İdareler seçimlerinin ardından ilk gününde
  Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Mahalli İdareler seçimlerinin ardından ilk gününde belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.  Belediye personeli tarafından karşılanarak tebrikleri kabul eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Daire müdürleri ve Belediye personel tarafından çiçeklerle karşılandı. Personele teşekkür eden ve “Bir yolun başlangıcındayız, Rabbim mahcup etmesin. İnşallah yaptığımız güzel işlerin üzerine katlayarak devam ederiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerini kullanan Başkan Özdoğan, daire müdürleri ile yapılacak çalışmalarla ilgili görüştü.  
Bilal Özdoğan, Mahalli İdareler seçimlerinin ardından ilk gününde

 

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Mahalli İdareler seçimlerinin ardından ilk gününde belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı. 
Belediye personeli tarafından karşılanarak tebrikleri kabul eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Daire müdürleri ve Belediye personel tarafından çiçeklerle karşılandı.
Personele teşekkür eden ve “Bir yolun başlangıcındayız, Rabbim mahcup etmesin. İnşallah yaptığımız güzel işlerin üzerine katlayarak devam ederiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerini kullanan Başkan Özdoğan, daire müdürleri ile yapılacak çalışmalarla ilgili görüştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.