BAŞKAN ÖZDOĞAN ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Yaşam 13.05.2020 - 20:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2661+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZDOĞAN ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, içinde bulunduğumuz süreci
  Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, sokağa çıkma kısıtlaması getirilen ve normalleşme planına göre günler sonra sokağa çıkabilen 0-14 yaş grubu çocuklara oyuncak hediye etti. Hacılar Belediyesi olarak ilçe genelindeki parklarda uzun süredir oynayamayan ve normalleşme planına göre günler sonra sokağa çıkabilen 0-14 yaş grubu çocuklara çeşitli hediyeler vererek bu mutluluklarına ortak olduklarını söyleyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, içinde bulunduğumuz süreci devletin aldığı kurallara harfiyen uyarak atlatılacağını ifade etti. Özdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; “Çocuklarımız salgın hastalık tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra bugün normalleşme planına göre 11.00 ile 15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkabildiler. Yavrularımız bu süre zarfında sabır gösterdiler. Bizde ilçe içerisinde bulunan parklarda bu vakitlerini geçiren 0 ila 14 yaş gurubu çocuklarımıza birer hediye verdik. Zabıta müdürlüğümüz ilçe genelindeki parkları dolaşarak çocuklarımızın hediyelerini ulaştırdı. Devletimizin aldığı tedbirlere, büyüğümüzle küçüğümüzle tüm vatandaşlarımızın hassasiyetle uyması bizleri sevindiriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyor, tüm halkımıza sağlıklı günler diliyorum. ”
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, içinde bulunduğumuz süreci

 

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, sokağa çıkma kısıtlaması getirilen ve normalleşme planına göre günler sonra sokağa çıkabilen 0-14 yaş grubu çocuklara oyuncak hediye etti.

Hacılar Belediyesi olarak ilçe genelindeki parklarda uzun süredir oynayamayan ve normalleşme planına göre günler sonra sokağa çıkabilen 0-14 yaş grubu çocuklara çeşitli hediyeler vererek bu mutluluklarına ortak olduklarını söyleyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, içinde bulunduğumuz süreci devletin aldığı kurallara harfiyen uyarak atlatılacağını ifade etti. Özdoğan sözlerini şöyle sürdürdü;

“Çocuklarımız salgın hastalık tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra bugün normalleşme planına göre 11.00 ile 15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkabildiler. Yavrularımız bu süre zarfında sabır gösterdiler. Bizde ilçe içerisinde bulunan parklarda bu vakitlerini geçiren 0 ila 14 yaş gurubu çocuklarımıza birer hediye verdik. Zabıta müdürlüğümüz ilçe genelindeki parkları dolaşarak çocuklarımızın hediyelerini ulaştırdı. Devletimizin aldığı tedbirlere, büyüğümüzle küçüğümüzle tüm vatandaşlarımızın hassasiyetle uyması bizleri sevindiriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyor, tüm halkımıza sağlıklı günler diliyorum. ”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.