BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN HAFTA SONU MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2019 - 18:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2710+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN HAFTA SONU MESAİSİ

Hacılar Belediye Başkanı Bilal ÖZDOĞAN ;
  Hacılar Belediye Başkanı Bilal ÖZDOĞAN ; İlk  olarak Belediye Başkan yardımcısı Ersel ELCUMAN ve Fen İşleri müdürü Mustafa PALAZ ile birlikte Yukarı mahallede yapılacak çalışmaları yerinde inceledi Başkan ÖZDOĞAN burada yaptığı açıklamada ; Yukarı mahallemizde yapacağımız çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah yapacağımız çalışmaları plan doğrultusunda tek tek hayata geçireceğiz. Hemşerilerimiz için mesai mefhumu gözetmeden durmadan çalışacağız. BAŞKAN ÖZDOĞAN ALİ VE ÖMER GEÇER KARDEŞLERE MİSAFİR OLDU Yukarı Mahallede Ali ve Ömer Geçer kardeşlerin misafiri olduk, misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah halkımızla elele gönül gönüle sıkıntılarımızı çözmeye devam edeceğiz. Biz Çalışacağız, Hacılar Kazanacak. HÜRMETÇİ VE KARPUZSEKİSİ MAHALLELERİMİZDE BAYRAM ÖNCESİ YAPILACAK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ. Yukarı mahallede incelemelerde bulunan Özdoğan daha sonra , Belediye Meclis Üyesi Ahmet Bostancı ve Daire Müdürleri ile birlikte Hürmetçi ve Karpuzsekisi Mahallelerimizde bayram öncesi yapılacak çalışmaları yerinde inceledi. Karpuzsekisi Muhtarımız Hamdi Tarla ile yapılacak çalışmalarla alakalı görüş alışverişinde bulundu.  
Hacılar Belediye Başkanı Bilal ÖZDOĞAN ;

 

Hacılar Belediye Başkanı Bilal ÖZDOĞAN ; İlk  olarak Belediye Başkan yardımcısı Ersel ELCUMAN ve Fen İşleri müdürü Mustafa PALAZ ile birlikte Yukarı mahallede yapılacak çalışmaları yerinde inceledi Başkan ÖZDOĞAN burada yaptığı açıklamada ; Yukarı mahallemizde yapacağımız çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah yapacağımız çalışmaları plan doğrultusunda tek tek hayata geçireceğiz. Hemşerilerimiz için mesai mefhumu gözetmeden durmadan çalışacağız.

BAŞKAN ÖZDOĞAN ALİ VE ÖMER GEÇER KARDEŞLERE MİSAFİR OLDU

Yukarı Mahallede Ali ve Ömer Geçer kardeşlerin misafiri olduk, misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah halkımızla elele gönül gönüle sıkıntılarımızı çözmeye devam edeceğiz. Biz Çalışacağız, Hacılar Kazanacak.

HÜRMETÇİ VE KARPUZSEKİSİ MAHALLELERİMİZDE BAYRAM ÖNCESİ YAPILACAK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Yukarı mahallede incelemelerde bulunan Özdoğan daha sonra , Belediye Meclis Üyesi Ahmet Bostancı ve Daire Müdürleri ile birlikte Hürmetçi ve Karpuzsekisi Mahallelerimizde bayram öncesi yapılacak çalışmaları yerinde inceledi. Karpuzsekisi Muhtarımız Hamdi Tarla ile yapılacak çalışmalarla alakalı görüş alışverişinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.