BAŞKAN VEKİLİ BİLAL ÖZDOĞAN ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Gündem 10.08.2018 - 15:54, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2087+ kez okundu.
 

BAŞKAN VEKİLİ BİLAL ÖZDOĞAN ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Özdoğan “Akyazı Mahallemizde, Server Sitelerini İlçe Merkezine bağlayan Server Caddesinde,
   ·  Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince Akyazı Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Vekili Özdoğan, Server Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmaları hakkında Fen İşleri Müdürü Mustafa Palaz’dan bilgi aldı. Başkan Vekili Özdoğan, Akyazı Mahallesinde altyapı yenileme ve asfalt serim çalışması gerçekleştirildiğini belirterek, Sever Caddesinde asfaltlama çalışmalarını Kurban Bayramından önce, Akyazı caddesinde ise çalışmaların bayramdan sonra tamamlanacağını söyledi.  Özdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; “Akyazı Mahallemizde, Server Sitelerini İlçe Merkezine bağlayan Server Caddesinde, içme suyu hatlarında yapılan yenileme çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarına başladık. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yolun sıcak asfaltını Kurban Bayramından önce tamamlayacağız. Bunun haricinde Akyazı Caddesinde ise elektrik hatlarının yeraltına alınmasının ardından bu yolumuzda da asfaltımızı yenileyeceğiz. Ayrıca Yeni Mahalle’mizde de öncelikle Muhittin Tatar ve Ahmet Yesevi Caddelerinde Asbestli boruların yenilenmesinin ardından asfalt çalışmasını yapacağız. Bu süreçte bizlere destek veren vatandaşlarımıza göstermiş oldukları sabırdan dolayı teşekkür ediyor, yapılan yolların ilçemiz halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Özdoğan “Akyazı Mahallemizde, Server Sitelerini İlçe Merkezine bağlayan Server Caddesinde,

 

 · 

Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince Akyazı Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Vekili Özdoğan, Server Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmaları hakkında Fen İşleri Müdürü Mustafa Palaz’dan bilgi aldı.
Başkan Vekili Özdoğan, Akyazı Mahallesinde altyapı yenileme ve asfalt serim çalışması gerçekleştirildiğini belirterek, Sever Caddesinde asfaltlama çalışmalarını Kurban Bayramından önce, Akyazı caddesinde ise çalışmaların bayramdan sonra tamamlanacağını söyledi. 
Özdoğan sözlerini şöyle sürdürdü;
“Akyazı Mahallemizde, Server Sitelerini İlçe Merkezine bağlayan Server Caddesinde, içme suyu hatlarında yapılan yenileme çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarına başladık. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yolun sıcak asfaltını Kurban Bayramından önce tamamlayacağız. Bunun haricinde Akyazı Caddesinde ise elektrik hatlarının yeraltına alınmasının ardından bu yolumuzda da asfaltımızı yenileyeceğiz. Ayrıca Yeni Mahalle’mizde de öncelikle Muhittin Tatar ve Ahmet Yesevi Caddelerinde Asbestli boruların yenilenmesinin ardından asfalt çalışmasını yapacağız. Bu süreçte bizlere destek veren vatandaşlarımıza göstermiş oldukları sabırdan dolayı teşekkür ediyor, yapılan yolların ilçemiz halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.