BAŞKAN EKİCİ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 09.01.2018 - 13:03, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1859+ kez okundu.
 

BAŞKAN EKİCİ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Başkan Ekici, çalışan gazetecilerin toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması
BAŞKAN EKİCİ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ekici, çalışan gazetecilerin toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getirdiklerine vurgu yaptı. Demokrasimizin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde önemli bir görevi üstlenen gazetecilik mesleği, günümüzün en hareketli ve en fedakârlık gerektiren mesleklerinden birisi olduğunun altını çizen Başkan Ekici, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın kuruluşları, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir. İlimizde görev yapan basın kuruluşları Ülkemizin en güçlü basın kuruluşları arasında önemli bir yere sahiptir. Biz de bu güçlü kuruluşlardan, belediyemizin gerçekleştirdiği projelerin ve çalışmaların halka aktarılması noktasında destek alıyoruz. Kayseri basınına bu noktada teşekkürü bir borç biliyorum. Gazeteciler, halkımızın haber alma özgürlüğünü temsil ediyor. Bu noktada kar kış demeden, yağmur çamur demeden ve zorluklar içerisinde bu zorlu görevi yerine getirmek için mücadele ediyorlar. Vatanına, milletine bağlı, ülkesinin menfaatlerini, bölgesinin önceliklerini ve şehrinin çıkarlarını her şeyin üstünde tutan gazeteciler, ülkemizin aydınlık yarınları adına önemli bir yapı taşıdır. Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”
Başkan Ekici, çalışan gazetecilerin toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması

BAŞKAN EKİCİ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ekici, çalışan gazetecilerin toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getirdiklerine vurgu yaptı.

Demokrasimizin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde önemli bir görevi üstlenen gazetecilik mesleği, günümüzün en hareketli ve en fedakârlık gerektiren mesleklerinden birisi olduğunun altını çizen Başkan Ekici, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın kuruluşları, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir. İlimizde görev yapan basın kuruluşları Ülkemizin en güçlü basın kuruluşları arasında önemli bir yere sahiptir. Biz de bu güçlü kuruluşlardan, belediyemizin gerçekleştirdiği projelerin ve çalışmaların halka aktarılması noktasında destek alıyoruz. Kayseri basınına bu noktada teşekkürü bir borç biliyorum. Gazeteciler, halkımızın haber alma özgürlüğünü temsil ediyor. Bu noktada kar kış demeden, yağmur çamur demeden ve zorluklar içerisinde bu zorlu görevi yerine getirmek için mücadele ediyorlar. Vatanına, milletine bağlı, ülkesinin menfaatlerini, bölgesinin önceliklerini ve şehrinin çıkarlarını her şeyin üstünde tutan gazeteciler, ülkemizin aydınlık yarınları adına önemli bir yapı taşıdır. Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.