BAŞKAN EKİCİ TEMEL ATMA TÖRENİMİZE BEKLİYORUZ

Yaşam 15.08.2017 - 14:07, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2420+ kez okundu.
 

BAŞKAN EKİCİ TEMEL ATMA TÖRENİMİZE BEKLİYORUZ

Hacılar için hep birlikte el ele vererek nitelikli güzel projelere imza atmaya
Hemşerilerimizin mutluluğu, refah içinde yaşaması, daha da önemlisi güzel ilçemize bir kimlik kazandırmak adına ve daha modern bir Hacılar için hep birlikte el ele vererek nitelikli güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz. Geleceğe yönelik yaptığımız bu yatırımların başında yer alan, Hacılar Orta ve Aşağı Mahalleler Kentsel Dönüşüm Projesinde adım adım ilerliyoruz. Bakanlar Kurulu kararı ile Aşağı ve Orta mahallelerin sınırları içerisinde kalan 130 Bin metrekarelik Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 6306 sayılı Kanuna göre Riskli Alan ilan edilmiş olan 130 bin metrekare alanda 200 Milyon liraya mal olacak proje ile modern ve yaşanabilir 1101 konutun yapımını gerçekleştireceğiz.4 blok 200 daireden oluşan 1. Etap inşaatımızın temelini Pazar Günü saat 13.30’da Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ve hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleştireceğiz. İnşallah 2019 yılında da hemşerilerimize teslimatını yapmayı planlıyoruz. Kentsel dönüşüm projemiz tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. Doğan EKİCİ Hacılar Belediye Başkanı                    
Hacılar için hep birlikte el ele vererek nitelikli güzel projelere imza atmaya
Hemşerilerimizin mutluluğu, refah içinde yaşaması, daha da önemlisi güzel ilçemize bir kimlik kazandırmak adına ve daha modern bir Hacılar için hep birlikte el ele vererek nitelikli güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz. Geleceğe yönelik yaptığımız bu yatırımların başında yer alan, Hacılar Orta ve Aşağı Mahalleler Kentsel Dönüşüm Projesinde adım adım ilerliyoruz. 
Bakanlar Kurulu kararı ile Aşağı ve Orta mahallelerin sınırları içerisinde kalan 130 Bin metrekarelik Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 6306 sayılı Kanuna göre Riskli Alan ilan edilmiş olan 130 bin metrekare alanda 200 Milyon liraya mal olacak proje ile modern ve yaşanabilir 1101 konutun yapımını gerçekleştireceğiz.
4 blok 200 daireden oluşan 1. Etap inşaatımızın temelini Pazar Günü saat 13.30’da Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ve hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleştireceğiz. İnşallah 2019 yılında da hemşerilerimize teslimatını yapmayı planlıyoruz. Kentsel dönüşüm projemiz tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. 
Doğan EKİCİ Hacılar Belediye Başkanı
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.