BEN BİR ÇÖP KOVASIYIM 2. EL EŞYA DÜKKÂNI DEĞİLİM

Yaşam 09.06.2019 - 23:07, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1941+ kez okundu.
 

BEN BİR ÇÖP KOVASIYIM 2. EL EŞYA DÜKKÂNI DEĞİLİM

Hacılar bağlarında çöp kovası olmak çok zor be arkadaşlar
  Hacılar bağlarında çöp kovası olmak çok zor be arkadaşlar.  Benim sokaklarda ki  vazifem evinizde bulunan evsel atıkları yetkililer alıncaya kadar  muhafaza etmek. Ama bu günlerde Hacılar’da özellikle bağlarda beni değişik amaçlarla kullanan vatandaşlar oldukça fazla.  Bir kısmı beni ikinci el eşya dükkanı zannediyorlar. Halıdan, hazır yatağa , oturma grubundan, mobilyaya ne ararsanız bizlerin yanında bulmanız mümkün. Bizlerin çilesi bununla da bitmiyor, bazı vatandaşlar bahçelerini  temizliyorlar, kuru otların ve ağaç dallarını da getirip ya içime basıyor, yada yanıma istifliyor. Ben  demir beynimle düşünüyorum, "bunlar ot, odun, bir kibrit çaksalar yanıp kül olurum niçin hem bana  hem çöp toplayanlara eziyet veriyorlar" 
Hacılar bağlarında çöp kovası olmak çok zor be arkadaşlar

 

Hacılar bağlarında çöp kovası olmak çok zor be arkadaşlar.  Benim sokaklarda ki  vazifem evinizde bulunan evsel atıkları yetkililer alıncaya kadar  muhafaza etmek.

Ama bu günlerde Hacılar’da özellikle bağlarda beni değişik amaçlarla kullanan vatandaşlar oldukça fazla.

 Bir kısmı beni ikinci el eşya dükkanı zannediyorlar. Halıdan, hazır yatağa , oturma grubundan, mobilyaya ne ararsanız bizlerin yanında bulmanız mümkün.

Bizlerin çilesi bununla da bitmiyor, bazı vatandaşlar bahçelerini  temizliyorlar, kuru otların ve ağaç dallarını da getirip ya içime basıyor, yada yanıma istifliyor. Ben  demir beynimle düşünüyorum, "bunlar ot, odun, bir kibrit çaksalar yanıp kül olurum niçin hem bana  hem çöp toplayanlara eziyet veriyorlar" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.