BÜYÜKKILIÇ KAYSERİ, HALKININ HEM GÖNÜLLERİNE HEM DE OYLARINA TALİBİZ.

Siyaset 15.02.2019 - 11:27, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2413+ kez okundu.
 

BÜYÜKKILIÇ KAYSERİ, HALKININ HEM GÖNÜLLERİNE HEM DE OYLARINA TALİBİZ.

Memduh Büyükkılıç OSB´de faaliyetlerini sürdüren İpek Mobilya´yı ziyaret etti.
  Seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç beraberinde Kocasinan Belediye Başkanı ile Adayı Ahmet Çolakbayrakdar ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Kayseri OSB´de faaliyetlerini sürdüren İpek Mobilya´yı ziyaret etti. Başkanlar öğle yemeğini İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan ve fabrika çalışanları ile birlikte yediler.  Başkan Büyükkılıç toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “ Kayseri OSB Türkiye´nin üretim üssüdür. Melikgazi Belediyesi olarak açmış olduğumuz Fatih Sultan Mehmet ve Abdülhamid Han Bulvarları ile OSB´ye ulaşımın daha hızlı ve seri olmasını sağladık.75 bin çalışanı ile Kayseri OSB önemli bir istihdam sahası olmuştur. Kayseri sanayisi, ekonomisi ve en önemlisi alın terini önemseyen ahi ahlakı ile bezenmiş iş adamları ile Türkiye´nin en önemli şehirlerinden birisidir. Mobilya üretiminin başkenti olarak kabul edilen Kayseri inanıyorum ki ilerleyen zamanda geliştireceğimiz projeler başta e- ticaret ve AR-GE faaliyetlerine ağırlık verilmesi olmak üzere teknolojik gelişmelerin firmalarımıza uyarlanması ile önemli bir atılım gerçekleştirecektir. İpek yolunun üzerinde olan Kayseri´de iş adamlarımızla el ele verecek daha çok üretecek daha çok istihdam sağlayacağız. Kazan kazan politikası ile bu sayede hem ülkemiz hem şehrimiz hem de milletimiz kazanacak. İpek mobilya 750 çalışanı ile önemli bir istihdam oluşturmuştur. Yurt içindeki bayi ağı ve birçok ülkeye yapılan ihracat ile yüz akımız olmaya devam edecektir. Tek taş duvar olmaz, tek çiçekle bahar gelmez. Bizim birlikteliğimiz bereketimiz. Kayseri bu zamana kadar bizlere inandı, güvendi ve bunu hem güler yüzleri hem de verdikleri yüksek oylarla taçlandırdı. Yeni dönemde Cumhurbaşkanımızın bizlerden beklentisi Rekor oy ile seçilmek. Biz tüm aday arkadaşlarımla birlikte kadirşinas Kayseri halkının hem gönüllerine hem de oylarına talibiz dedi.
Memduh Büyükkılıç OSB´de faaliyetlerini sürdüren İpek Mobilya´yı ziyaret etti.

 

Seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç beraberinde Kocasinan Belediye Başkanı ile Adayı Ahmet Çolakbayrakdar ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Kayseri OSB´de faaliyetlerini sürdüren İpek Mobilya´yı ziyaret etti. Başkanlar öğle yemeğini İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan ve fabrika çalışanları ile birlikte yediler.

 Başkan Büyükkılıç toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“ Kayseri OSB Türkiye´nin üretim üssüdür. Melikgazi Belediyesi olarak açmış olduğumuz Fatih Sultan Mehmet ve Abdülhamid Han Bulvarları ile OSB´ye ulaşımın daha hızlı ve seri olmasını sağladık.75 bin çalışanı ile Kayseri OSB önemli bir istihdam sahası olmuştur. Kayseri sanayisi, ekonomisi ve en önemlisi alın terini önemseyen ahi ahlakı ile bezenmiş iş adamları ile Türkiye´nin en önemli şehirlerinden birisidir. Mobilya üretiminin başkenti olarak kabul edilen Kayseri inanıyorum ki ilerleyen zamanda geliştireceğimiz projeler başta e- ticaret ve AR-GE faaliyetlerine ağırlık verilmesi olmak üzere teknolojik gelişmelerin firmalarımıza uyarlanması ile önemli bir atılım gerçekleştirecektir. İpek yolunun üzerinde olan Kayseri´de iş adamlarımızla el ele verecek daha çok üretecek daha çok istihdam sağlayacağız. Kazan kazan politikası ile bu sayede hem ülkemiz hem şehrimiz hem de milletimiz kazanacak. İpek mobilya 750 çalışanı ile önemli bir istihdam oluşturmuştur. Yurt içindeki bayi ağı ve birçok ülkeye yapılan ihracat ile yüz akımız olmaya devam edecektir. Tek taş duvar olmaz, tek çiçekle bahar gelmez. Bizim birlikteliğimiz bereketimiz. Kayseri bu zamana kadar bizlere inandı, güvendi ve bunu hem güler yüzleri hem de verdikleri yüksek oylarla taçlandırdı. Yeni dönemde Cumhurbaşkanımızın bizlerden beklentisi Rekor oy ile seçilmek. Biz tüm aday arkadaşlarımla birlikte kadirşinas Kayseri halkının hem gönüllerine hem de oylarına talibiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.