BÜYÜKKILIÇ'TAN HACILAR BELEDİYESİNE ZİYARET

Gündem 20.05.2020 - 22:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2022+ kez okundu.
 

BÜYÜKKILIÇ'TAN HACILAR BELEDİYESİNE ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediyesi’ni
  Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'la ilçede yapılan çalışmalar ve ilerleyen süreçte gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarede bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı Hacılar’da misafir etmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, göreve geldikleri 14 aylık süreçte Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile ilçenin gelişimi için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Özdoğan konuşmasında, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli büyüğümüz, değerli ağabeyimiz Memduh Başkanımız ilçemizi şereflendirdiler. İlçemize hoş geldiler sefa geldiler. Başkanımız bize 14 aylık süreçte her zaman desteğini vermiştir. Hem kişisel hem kurumsal. Belediyecilikte örnek aldığımız bir ağabeyimizdir. Melikgazi’mizde yaptıkları, Büyükşehrimizde yaptıkları ortadadır. Bizlere vakit ayırdığı içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Başkanımız bizlere yol göstermiştir. Projelerimizi yakından takip etmiştir. Yapacağımız projelerde de desteğini esirgemeyen Başkanımıza ben çok teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Koronavirüs ile mücadele kapsamında Hacılar’da yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduklarını, bu çalışmalar neticesinde ilçede bu konuda önemli bir sıkıntı olmadığını kaydetti. Başkan Büyükkılıç, “Hacılar ilçemiz Melikgazi’mizin hemen yanı başında adeta bütünleşmiş durumda. Erciyes’imizin eteğinde. Aynı zamanda bir bağ ve sayfiye alanı. Meşhur yılkı atlarının olduğu bölgeyi içeren turizm adına da önem arz eden bir ilçemiz. Ama en önemlisi hayırsever, değerlerine bağlı insanlarıyla gönlümüze her zaman yer eden bir ilçemiz. Bu güzel ilçemizin ufku geniş gerçekten karakterli değerli başkanına ben teşekkür ediyorum. Yaptığı çalışmalardan dolayı ve aynı zamanda da gerçekten uyum kültürünün en güzel örneklerini sergileyen yaklaşımlarından dolayı. Tabii bu süreç içerisinde mümkün olduğu kadar ilçelerimize de her ne kadar video konferans yöntemiyle görüşmüş olsak ta uğramayı da gönlümüz arz etti. Hacılarımıza da bugün nasip oldu. Ben geçmiş olan Kadir Gecelerini tekrar tebrik ediyorum. İnşallah huzur içinde Ramazan Bayramı’na aynı zamanda da Koronadan kurtularak iki bayramı bir arada yapanlardan olalım diyoruz. Hacılarımıza çok şükür ciddi manada hiçbir vakaya rastlanmadı. Bu da bizler için sevindirici oldu. Kaldı ki en cüzi merkezlerinden birisi sayılır. Buna rağmen dikkatli olup gerekli kurallara uyunca demek ki sıkıntı oluşturmuyor. O yönüyle de takdir ediyoruz. Ben kendilerine teşekkür ediyor, şahsında Hacılarlı hemşerilerimize inşallah sağlıklı, huzurlu günler, yıllar, ömürler temenni ediyorum.” Açıklamasında bulundu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediyesi’ni

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'la ilçede yapılan çalışmalar ve ilerleyen süreçte gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarede bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı Hacılar’da misafir etmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, göreve geldikleri 14 aylık süreçte Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile ilçenin gelişimi için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Özdoğan konuşmasında, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, değerli büyüğümüz, değerli ağabeyimiz Memduh Başkanımız ilçemizi şereflendirdiler. İlçemize hoş geldiler sefa geldiler. Başkanımız bize 14 aylık süreçte her zaman desteğini vermiştir. Hem kişisel hem kurumsal. Belediyecilikte örnek aldığımız bir ağabeyimizdir. Melikgazi’mizde yaptıkları, Büyükşehrimizde yaptıkları ortadadır. Bizlere vakit ayırdığı içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Başkanımız bizlere yol göstermiştir. Projelerimizi yakından takip etmiştir. Yapacağımız projelerde de desteğini esirgemeyen Başkanımıza ben çok teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Koronavirüs ile mücadele kapsamında Hacılar’da yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduklarını, bu çalışmalar neticesinde ilçede bu konuda önemli bir sıkıntı olmadığını kaydetti. Başkan Büyükkılıç, “Hacılar ilçemiz Melikgazi’mizin hemen yanı başında adeta bütünleşmiş durumda. Erciyes’imizin eteğinde. Aynı zamanda bir bağ ve sayfiye alanı. Meşhur yılkı atlarının olduğu bölgeyi içeren turizm adına da önem arz eden bir ilçemiz. Ama en önemlisi hayırsever, değerlerine bağlı insanlarıyla gönlümüze her zaman yer eden bir ilçemiz. Bu güzel ilçemizin ufku geniş gerçekten karakterli değerli başkanına ben teşekkür ediyorum. Yaptığı çalışmalardan dolayı ve aynı zamanda da gerçekten uyum kültürünün en güzel örneklerini sergileyen yaklaşımlarından dolayı. Tabii bu süreç içerisinde mümkün olduğu kadar ilçelerimize de her ne kadar video konferans yöntemiyle görüşmüş olsak ta uğramayı da gönlümüz arz etti. Hacılarımıza da bugün nasip oldu. Ben geçmiş olan Kadir Gecelerini tekrar tebrik ediyorum. İnşallah huzur içinde Ramazan Bayramı’na aynı zamanda da Koronadan kurtularak iki bayramı bir arada yapanlardan olalım diyoruz. Hacılarımıza çok şükür ciddi manada hiçbir vakaya rastlanmadı. Bu da bizler için sevindirici oldu. Kaldı ki en cüzi merkezlerinden birisi sayılır. Buna rağmen dikkatli olup gerekli kurallara uyunca demek ki sıkıntı oluşturmuyor. O yönüyle de takdir ediyoruz. Ben kendilerine teşekkür ediyor, şahsında Hacılarlı hemşerilerimize inşallah sağlıklı, huzurlu günler, yıllar, ömürler temenni ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.