ÇEVİKEL;KAMUDA, BELEDİYELERDE İNANIYORUM Kİ FETÖ ARTIKLARINDAN KALMALAR VAR

Gündem 06.01.2021 - 13:59, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2126+ kez okundu.
 

ÇEVİKEL;KAMUDA, BELEDİYELERDE İNANIYORUM Kİ FETÖ ARTIKLARINDAN KALMALAR VAR

MHP Kocasinan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hacı Çevikel,
MHP Kocasinan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hacı Çevikel, yaptığı sert eleştirilerle dikkat çekiyor.  “Lider varken, bir lider planlaması yapmak kahpe bir Çin oyunudur!” paylaşımı ile dikkat çeken Çevikel, Aynı zamanda “Kamuda, Belediyelerde inanıyorum ki hala FETÖ artıklarından kalmalar var. Vatandaşı Devleti ile küstürmek için bilinçli bir şekilde zorluk çıkarıp zulmediyorlar” ifadeleri ile de dikkat çekti. MHP’li Çevikel’in bu sözlerle kimi ya da kimleri hedef aldığı merak konusu oldu.  ERSOY’DAN, ÇEVİKEL’E ZİYARET Diğer yandan son günlerde  sert eleştirileri ile gündeme gelen Çevikel’i, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da ziyaret etti. Ersoy’un ziyaretini de sosyal medya hesabından paylaşan Çevikel, “Kayserimizde Milletin Vekili Baki Ersoy ziyaretimize gelmiş Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.  TALAS BELEDİYE MECLİSİ’Nİ NEDEN TEBRİK ETTİ? Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hacı Çevikel, görev yaptığı Kocasinan Belediye Meclisi’ne de gönderme yaparak, “Talas  Belediye Başkanı yeni yılın ilk meclis toplantısında meclis kararlarının tamamını oybirliğiyle alacak şekilde uyumlu çalışmasından dolayı Takdir etmeden geçmemek lazım” dedi.
MHP Kocasinan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hacı Çevikel,

MHP Kocasinan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hacı Çevikel, yaptığı sert eleştirilerle dikkat çekiyor. 
“Lider varken, bir lider planlaması yapmak kahpe bir Çin oyunudur!” paylaşımı ile dikkat çeken Çevikel, Aynı zamanda “Kamuda, Belediyelerde inanıyorum ki hala FETÖ artıklarından kalmalar var. Vatandaşı Devleti ile küstürmek için bilinçli bir şekilde zorluk çıkarıp zulmediyorlar” ifadeleri ile de dikkat çekti. MHP’li Çevikel’in bu sözlerle kimi ya da kimleri hedef aldığı merak konusu oldu. 

ERSOY’DAN, ÇEVİKEL’E ZİYARET
Diğer yandan son günlerde  sert eleştirileri ile gündeme gelen Çevikel’i, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da ziyaret etti. Ersoy’un ziyaretini de sosyal medya hesabından paylaşan Çevikel, “Kayserimizde Milletin Vekili Baki Ersoy ziyaretimize gelmiş Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. 


TALAS BELEDİYE MECLİSİ’Nİ NEDEN TEBRİK ETTİ?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hacı Çevikel, görev yaptığı Kocasinan Belediye Meclisi’ne de gönderme yaparak, “Talas  Belediye Başkanı yeni yılın ilk meclis toplantısında meclis kararlarının tamamını oybirliğiyle alacak şekilde uyumlu çalışmasından dolayı Takdir etmeden geçmemek lazım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.