ÇOCUKLAR İÇİN PARKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Sağlık 13.05.2020 - 20:38, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2105+ kez okundu.
 

ÇOCUKLAR İÇİN PARKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Hacılar Belediyesi salgın hastalık tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması
ÇOCUKLAR İÇİN PARKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ Hacılar'da sokağa çıkma kısıtlaması getirilen ve normalleşme planına göre günler sonra sokağa çıkabilecek olan 0-14 yaş grubu için parklar dezenfekte edildi. Hacılar Belediyesi salgın hastalık tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ve normalleşme planına göre 11.00 ile 15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkabilecek olan 0-14 yaş grubu çocuklar için ilçe içerisinde bulunan parklarda dezenfeksiyon işlemi yaptı. Özel olarak oluşturulan ekiplerin, ilçe genelindeki parkları, oyun gruplarını ve bankları özel solüsyonlarla dezenfekte edildiğini ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Hacılar Belediyesi olarak korona virüs salgınına karşı tüm tedbirleri uyguluyoruz. Salgın nedeniyle uzun süredir sokağa çıkmaları kısıtlanan gençlerimiz ve çocuklarımız 4 saat süreyle sokağa çıkabildiler. Çocuklarımızı ve gençlerimizi korona virüse karşı korumak amacıyla ekiplerimiz parklarda çalışmalara başladı. İlçemizdeki tüm parklar, ekiplerimiz tarafından büyük bir titizlikle dezenfekte edildi.” dedi.
Hacılar Belediyesi salgın hastalık tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması

ÇOCUKLAR İÇİN PARKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Hacılar'da sokağa çıkma kısıtlaması getirilen ve normalleşme planına göre günler sonra sokağa çıkabilecek olan 0-14 yaş grubu için parklar dezenfekte edildi.

Hacılar Belediyesi salgın hastalık tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ve normalleşme planına göre 11.00 ile 15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle tahditli olarak dışarı çıkabilecek olan 0-14 yaş grubu çocuklar için ilçe içerisinde bulunan parklarda dezenfeksiyon işlemi yaptı.

Özel olarak oluşturulan ekiplerin, ilçe genelindeki parkları, oyun gruplarını ve bankları özel solüsyonlarla dezenfekte edildiğini ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Hacılar Belediyesi olarak korona virüs salgınına karşı tüm tedbirleri uyguluyoruz. Salgın nedeniyle uzun süredir sokağa çıkmaları kısıtlanan gençlerimiz ve çocuklarımız 4 saat süreyle sokağa çıkabildiler. Çocuklarımızı ve gençlerimizi korona virüse karşı korumak amacıyla ekiplerimiz parklarda çalışmalara başladı. İlçemizdeki tüm parklar, ekiplerimiz tarafından büyük bir titizlikle dezenfekte edildi.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.