DARBE DEMEK

Siyaset 20.07.2016 - 02:14, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2449+ kez okundu.
 

DARBE DEMEK

Ama benim aklıma gelen şunlar.
DARBE DEMEK Sizce demokrasi ,sekteye uğrarsa aklınıza ne gelir, bilir bilemem ama benim aklıma gelen şunlar. yıllarca mücadelesini verdiğimiz demokrasinin sekteye uğramasıdır Binlerce suçsuz insanın hapislerde yatması ve geleceklerinin karamasıdır Güzel ülkemizin itibarının zedelenmesi demektir. Yıllarca mücadele vererek elde ettiğimiz maddi ve manevi Kazımlarımızı kaybetmek demek. İnsanların umutlarının sönmesi  geleceklerinin kararması demek. Geçlerimizin benim geleceğim ne olacak diyerek düşünmesi ve umutsuzluğa kapılması demek. iş adamlarımızın ve sanayicimizin yatırım yapmaması demek. Yıllarca çaba sarf ederek ülkemize getirilen yapancı sermayenin ülkemizi terk etmesi ve verilen emeklerin boşa gitmesi demek. İnsanların bizim geleceğimiz ne olacak diye düşünmesi demek.  Ülkenin geçleri ve idealist insanların olur, olmadık bahanelerle cezalandırılması demek. Bunlara razı olmak için aptal olmak gerek.                                                                           BUNLAR DEMEK AHMET TANDOĞAN
Ama benim aklıma gelen şunlar.

DARBE DEMEK

Sizce demokrasi ,sekteye uğrarsa aklınıza ne gelir, bilir bilemem ama benim aklıma gelen şunlar. yıllarca mücadelesini verdiğimiz demokrasinin sekteye uğramasıdır

Binlerce suçsuz insanın hapislerde yatması ve geleceklerinin karamasıdır

Güzel ülkemizin itibarının zedelenmesi demektir.

Yıllarca mücadele vererek elde ettiğimiz maddi ve manevi Kazımlarımızı kaybetmek demek.

İnsanların umutlarının sönmesi  geleceklerinin kararması demek.

Geçlerimizin benim geleceğim ne olacak diyerek düşünmesi ve umutsuzluğa kapılması demek.

iş adamlarımızın ve sanayicimizin yatırım yapmaması demek.

Yıllarca çaba sarf ederek ülkemize getirilen yapancı sermayenin ülkemizi terk etmesi ve verilen emeklerin boşa gitmesi demek.

İnsanların bizim geleceğimiz ne olacak diye düşünmesi demek.

 Ülkenin geçleri ve idealist insanların olur, olmadık bahanelerle cezalandırılması demek.

Bunlara razı olmak için aptal olmak gerek.

                                                                          BUNLAR DEMEK

AHMET TANDOĞAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.